Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020, 3:48:26 μμ
Σάββατο, 11 Μαϊος 2019 19:14

Σατανάκης Απόστολος, Τσικουνδούρα Ευδοξία (Εύη), Κοκοβίδης Κυριάκος, Κονίδου Κωνσταντίνα με Παύλο Τονικίδη

Συντάκτης:

Με τους Σατανάκη Απόστολο, Τσικουνδούρα Ευδοξία (Εύη), Κοκοβίδη Κυριάκο και Κονίδου Κωνσταντίνα ολοκληρώνεται η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του «Δήμου ΑΞΙΩΝ» με επικεφαλής τον Παύλο Τονικίδη.

 

Σατανάκης Απόστολος
Ο Απόστολος (Λάκης) Σατανάκης του Δημητρίου και της Σοφίας κατάγεται από το Φανάρι και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσε το εξατάξιο γυμνάσιο Κιλκίς και αμέσως μετά έφυγε στο εξωτερικό, στην Γερμανία στην πόλη της Στουτγκάρδης. Είναι Διπλωματούχος Οικονομολόγος με σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης και στο Γκρατς, όπου ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του.
Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη τη Σοφία-Μαρία, 31 ετών που κατοικεί και εργάζεται στη Βιέννη, σε Οργανισμό του Υπουργείου Εξωτερικών της Αυστρίας.
Οραματίζεται έναν πρωτοπόρο και ελκυστικό Δήμο, με σύγχρονες δομές, αξιοποίηση της τεχνολογίας, που θα ακολουθεί ευρωπαϊκά πρότυπα ανάπτυξης και θα διαπνέεται από πνεύμα δημιουργίας.

Τσικουνδούρα Ευδοξία (Εύη)
Η Ευδοξία (Εύη) Τσικουνδούρα του Γιάννη και της Χρυσούλας γεννήθηκε το 1981. Κατάγεται από το Ανθόφυτο, όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένη με το Θοδωρή Βαρσαμίδη και έχει δύο παιδιά. Είναι απόφοιτη ΤΕΙ Δομικών Έργων, ενώ σήμερα ασχολείται με αγροτικές εργασίες.
Είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Π. Αγιονερίου.
Είναι ένας νέος άνθρωπος που έχει επιλέξει να ζήσει με την οικογένειά της σε οικισμό και γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες μιας τέτοιας απόφασης.
Αυτό που επιθυμεί λοιπόν, είναι να αποκτήσουν και πάλι ζωή και ζωντάνια τα χωριά μας, μέσα από τις απαραίτητες υποδομές και τη συνεχή στήριξη του Δήμου Κιλκίς.

Κοκοβίδης Κυριάκος
Ο Κυριάκος Κοκοβίδης του Επαμεινώνδα γεννήθηκε το 1982. Κατάγεται από το Σεβαστό Κιλκίς. Μεγάλωσε στο Κιλκίς και από το 2008 διαμένει στην Αθήνα όπου υπηρετεί στην Ελληνική αστυνομία και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής.
Είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά. Σκοπός του, μέσα από την ενεργό συμμετοχή του είναι να συμβάλλει στην αλλαγή σελίδας και στην δυναμική επανεκκίνηση του Δήμου Κιλκίς.
Οραματίζεται ένα Δήμο που θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του πολίτη, θα ακούει και θα ικανοποιεί τις ανάγκες του και θα μεριμνά για τα ζητήματα της καθημερινότητάς του.
Ένα Δήμο που θα προστατεύει κάθε αδύναμο πολίτη, με πράξεις και όχι με λόγια.

Κονίδου Κωνσταντίνα
Η Κωνσταντίνα Κονίδου του Ιωάννη γεννήθηκε το 1982, κατάγεται από τις Μουριές και κατοικεί στο Κιλκίς. Είναι παντρεμένη με 2 παιδιά. Έχει εργαστεί ως υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα. Είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Οραματίζεται ένα Δήμο Κιλκίς σύγχρονο και ισχυρό, που πάνω από όλα θα υπηρετεί το δημότη, προσφέροντας του υψηλό βιοτικό επίπεδο, αλλά και κίνητρα παραμονής, ειδικά για τις νέες γενιές.