Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023, 6:44:18 μμ
Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 11:57

Σταύρος Μαυρουδής: Ο αγώνας για την πρόοδο και ευημερία του τόπου μας

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη του Κιλκίς. Από το 2005 είμαι μόνιμος κάτοικος της τοπικής κοινότητας Σ. Σ. Μουριών. Είμαι παντρεμένος  και πατέρας δύο τέκνων.

Ασκώ το επάγγελμα της ιατρικής με την ειδικότητα του ειδικού παθολόγου. 

Η επαγγελματική μου δραστηριότητα ξεκίνησε το 2003 στο Περιφερειακό Ιατρείο του Σ. Σ. Μουριών του Κ.Υ. Δροσάτου.

Την χρονική περίοδο 2005 -2006 άσκησα καθήκοντα ως ελεγκτής δημοσίου στον Ν. Κιλκίς. 

Συνέχισα στο Γ. Ν. Δράμας και έπειτα στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Λάρισας από όπου και απόκτησα την ειδικότητα μου. 

Τα έτη 2011- 2013 εργάστηκα στο ΙΚΑ Κιλκίς ως ιατρός-παθολόγος

Από το 2011 έως και το 2021 άσκησα το επάγγελμα ως ιδιώτης διατηρώντας ιατρεία στην πόλη του Κιλκίς και στην Ροδόπολη του Νομού Σερρών. 

Κατά την διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου παρείχα τις υπηρεσίες μου και ως επιστημονικός συνεργάτης στην ιδιωτική κλινική EUROMEDICA, ΄΄Κυανός Σταυρός΄΄.

Επί διετίας μετεκπαίδευση  στο Κέντρο Αριστείας Υπέρτασης της Α’ ΠΡΠ κλινικής του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ όπου έλαβα και την αντίστοιχη πιστοποίηση.

Από το 2021 ασκώ τα καθήκοντα μου στο ΕΣΥ κατέχοντας θέση στο Κ.Υ Δροσάτου ως Ειδικός Παθολόγος -Προσωπικός Ιατρός -Επιμελητής Α .

Παράλληλα κατά την περίοδο της πανδημίας βρισκόμουν αποκλειστικά στο τμήμα covid της παθολογική κλινικής του Γ. Ν. Κιλκίς όπου και εξακολουθώ να παρέχω υπηρεσίες εφημερίας.

Είμαι μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς και γραμματέας του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου-Λυκείου του Σ.Σ. Μουριών.

Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές με τον συνδυασμό ́ ́ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ ́ ́ και να ασχοληθώ με τα δημοτικά, μετά από ώριμη σκέψη, γιατί η πιο σημαντική αξία στη ζωή μας είναι η προσφορά στο συνάνθρωπο!

 Η επαγγελματική μου δραστηριοποίηση με «έφερε» κοντά σε ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού και με βοήθησε να καταλάβω ότι η αναδιαμόρφωση του υγειονομικού χάρτη για μια ουσιαστική πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας είναι αναγκαία και προϋποθέτει την χάραξη κατάλληλων πολιτικών δράσεων βασισμένες στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών της. Αυτή η επιθυμία μου αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είμαι υποψήφιος με την παράταξη "ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ" του Θεόδωρου Βαφειάδη ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα!

Πιστεύω ότι ο ίδιος και η ομάδα του είμαστε άνθρωποι με αρχές και αξίες, αγαπάμε τον τόπο μας και τους ανθρώπους του και θα εργαστούμε σκληρά για το κοινό καλό, για την πρόοδο και ευημερία του τόπου μας.

Ελάτε, όλοι μαζί να δουλέψουμε, για να δώσουμε στον τόπο μας την αξία και το μέλλον που του ταιριάζει!

Με εκτίμηση και σεβασμό προς τους συνδημότες.

Σταύρος Μαυρουδής

Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς, NEO KIΛΚΙΣ – ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ

Ειδικός Παθολόγος – Προσωπικός Ιατρός

Επιμελητής Α – Κέντρου Υγείας Δροσάτου

Κ. 6938 375266, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.