Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022, 5:25:15 πμ
etpa
Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 13:08

Στην Εκτελεστική Επιτροπή του δήμου Κιλκίς οι πτυχές του δημοτικού έργου

Συντάκτης:

Οι άξονες του δημοτικού έργου μαζί με τον προγραμματισμό νέων στοχεύσεων αναπτύχθηκαν στην Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Κιλκίς που συνεδρίασε στις 11 Ιανουαρίου υπό την Προεδρία του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.

 

Ο Δήμαρχος Κιλκίς καλωσόρισε τα νέα μέλη, τους Αντιδημάρχους

κ.κ. Δημήτρη Θεοδωρίδη και Βλάσιο Κουρτίδη και τους ενημέρωσε για τις ασκούμενες αρμοδιότητες στην Εκτελεστική Επιτροπή ενώ τόνισε ότι η επιτυχία του δημοτικού σχήματος, όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια, είναι συνυφασμένη με την οργανωμένη δουλειά, τη διαρκή επικοινωνία - συνεννόηση και αλληλοϋποστήριξη των Αντιδημάρχων στους τομείς ευθύνης τους, με έμφαση στον καλύτερο συντονισμό για να αποδίδεται ουσιαστικό έργο ως υπηρεσία, ως παροχή στον πολίτη και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. 

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τρέχουσες εκκρεμότητες ενώ δόθηκαν συγκεκριμένες κατευθύνσεις για την αποτελεσματική διαχείριση της καθημερινότητας. 

Στην Εκτελεστική Επιτροπή πέραν των προαναφερθέντων συμμετείχαν και οι Αντιδήμαρχοι Ιωάννης Χατζηαποστόλου, Ανέστης Πογέλης, Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης, Αικατερίνη Γιαννακούλα – Ζιούτα, Γεώργιος Μπαλάσκας, Θεμιστοκλής Κοσμίδης και Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης.