Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, 10:07:58 πμ
Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 14:33

Στο δήμο Παιονίας παραχωρείται το Κλειστό Γυμναστήριο Πολυκάστρου

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024, ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Γιώργο Γεωργαντά για θέματα που αφορούν τον Δήμο Παιονίας. 

 

Αποφασίστηκε η άμεση παραχώρηση της κυριότητας από την ΓΓΑ στο δήμο Παιονίας, του αγροτεμαχίου (έκτασης 15στρ.) και των αθλητικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται εντός αυτού (Κλειστό Γυμναστήριο Πολυκάστρου, γήπεδα κ.λπ.) προκειμένου ο Δήμος να μπορέσει να τα εντάξει σε αναπτυξιακές δράσεις.

Η ΓΓΑ έχει από το 1990 την κυριότητα του εν λόγω αγροτεμαχίου και των κτισμάτων και την τελευταία δεκαπενταετία έγιναν αρκετές ανεπιτυχείς προσπάθειες για να περιέλθει η κυριότητα τους στο δήμο Παιονίας.

Με την χθεσινή απόφαση ικανοποιείται ένα διαχρονικό αίτημα του Δήμου προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Να σημειώσουμε ότι το κλειστό γυμναστήριο του Πολυκάστρου είναι το μόνο περιφερειακό γυμναστήριο της Ελλάδας που παραμένει στην κυριότητα της ΓΓΑ.

Ο κ. Σιωνίδης αφού ευχαρίστησε τον κ. Βρούτση για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου Παιονίας ζήτησε από τον κ. Γεωργαντά να βοηθήσει στην γρήγορη επίλυση των απαραίτητων Κτηματολογικών διαδικασιών.