Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022, 3:39:00 μμ
Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 22:27

Συνάντηση Δημάρχου Παιονίας με εκπροσώπους της αγοράς

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο Παιονίας μεταξύ του κ. Γκουντενούδη και των εκπροσώπων των Εμποροεπαγγελματικών Συλλόγων του Δήμου.


Παρόντες ήταν οι Πρόεδροι των Συλλόγων Πολυκάστρου, κ. Χαρτοματσίδης, Αξιούπολης κ. Βογιατζής, της Γουμένισσας, κ. Τραχανίδης καθώς και μέλη των συμβουλίων τους.
Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από το σχεδιασμού του νέου Πενταετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου και προέκυψαν πολύ σημαντικά αποτελέσματα ενώ αναπτύχθηκαν απόψεις και ιδέες με στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς και των καταστημάτων.
Οι επαγγελματίες εξέθεσαν κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την ανησυχία τους για την βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους. Από τη μεριά του, ο Δήμαρχος τόνισε εκ νέου την ανάγκη για συνεργασία όχι μόνο μεταξύ Εμποροεπαγγελματικών Συλλόγων αλλά και ανάμεσα σε επαγγελματίες και καταστηματάρχες που γειτονεύουν, προτείνοντας τρόπους για την παροχή κινήτρων προς τους τοπικούς καταναλωτές.
Σύμφωνα με τον κ. Γκουντενούδη, το μεγάλο στοίχημα είναι να γίνει ευρέως γνωστός και τουριστικός προορισμός ο Δήμος Παιονίας, γεγονός που θα δώσει νέα πνοή στην τοπική αγορά.