Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 5:48:28 πμ
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 20:42

Συστάθηκε Επιτροπή Ονομασίας και Μετονομασίας Συνοικιών, Οδών και Πλατειών του Δήμου Κιλκίς με Πρόεδρο τον Αντιδήμαρχο Θεμιστοκλή Ανθρακίδη

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς συστάθηκε πενταμελής Επιτροπή Ονομασίας και Μετονομασίας Συνοικιών, Οδών και Πλατειών του Δήμου Κιλκίς στην οποία συμμετέχουν ως τακτικά μέλη οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεμιστοκλής Ανθρακίδης, Ελένη Πατλάκη  (Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’) Παναγιώτης Ασλανίδης (Δημοτική Παράταξη ‘’νέο Κιλκίς’’) και ως εκπρόσωποι των δημοτών οι κ.κ. Δημήτριος Κουτούλας και Αρχοντούλα Κωνσταντινίδου.

 

Πρόεδρος της Επιτροπής ορίστηκε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Θεμιστοκλής Ανθρακίδης.  

Έργο της Επιτροπής είναι να επεξεργάζεται και να εισηγείται, προς το Δηµοτικό Συµβούλιο και στα οικεία Συµβούλια Δημοτικών Κοινοτήτων αιτήµατα σχετικά με την ονοµασία και μετονομασία συνοικιών, οδών και πλατειών στα όρια του Δήµου Κιλκίς.

Στις συνεδριάσεις της Επιτροπής θα συμμετάσχει, χωρίς δικαίωμα ψήφου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Καθημερινότητας Αιμίλιος Νικολαϊδης, στην αρμοδιότητα του οποίου υπάγεται η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.