Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021, 9:44:11 πμ
etpa
Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 19:57

Τα... έψαλαν στο Δήμαρχο Κιλκίς!

Συντάκτης:

Τα παραδοσιακά κάλαντα έψαλαν στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη εκπρόσωποι πολιτιστικών, στρατιωτικών και κοινωνικών φορέων του Δήμου Κιλκίς την παραμονή των Χριστουγέννων.
Με το δικό τους ξεχωριστό ηχόχρωμα, με φιλαρμονική ή με το  μεταλλικό τριγωνάκι καθώς και με την πατροπαράδοτη φορεσιά τους, όπως απαιτούν τα έθιμα,  οι χριστουγεννιάτικοι επισκέπτες ανήγγειλαν στο Δήμαρχο Κιλκίς τη σωτήρια είδηση για την ανθρωπότητα: ''Χριστός γεννάται σήμερον''. Ο κ. Σισμανίδης κέρασε τους επισκέπτες του μελομακάρονα και κουραμπιέδες και αντάλλαξε μαζί τους θερμές ευχές για τα Χριστούγεννα και για τη νέα χρονιά.


Μελωδικά κάλαντα είπαν στο Δήμαρχο Κιλκίς η Φιλαρμονική του Δήμου Κιλκίς, η Φιλαρμονική της 71ης ταξιαρχίας Α.Μ ''Πόντος'' , η χορωδία του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Κιλκίς, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ''Άγιος Τρύφων'' ο Πολιτιστικός Σύλλογος ''Μακεδόνες'' Νέου Μυριοφύτου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροκάμπου, τα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς και οι ''Αργοναύτες''.

Έκθεση εικόνων