Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020, 4:00:51 μμ
Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 20:22

Τονικίδης: Απάντηση στη μικροπολιτική τακτική του κ. Αγαθόπουλου

Συντάκτης:

Από τον υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς Παύλο Τονικίδη λάβαμε την ακόλουθη δήλωση-απάντηση στον κ. Αγαθόπουλο:

Η έλλειψη θέσεων και προγραμματισμού  του υποψηφίου Δημάρχου κ. Δ. Αγαθόπουλου ήταν πασιφανής στη τηλεοπτική συνέντευξη που δόθηκε στην ΕΡΤ3.

 

Μέσα στη σύγχυσή του εξέδωσε ανακοίνωση για τις θέσεις μας για τους εργαζομένους του Δήμου χωρίς να κατανοήσει δυστυχώς το σύνολο της σκέψης που εξέφρασε ο αρχηγός της παράταξής μας Παύλος Τονικίδης.

Απαντούμε λοιπόν στον κ. Αγαθόπουλο, ότι η δημοτική μας παράταξη όχι μόνο αναγνωρίζει, στηρίζει και επιβραβεύει τις προσπάθειες των εργαζομένων του Δήμου, αλλά όπως αναφέρεται και στο πρόγραμμά μας στόχος μας είναι η διαρκής προσπάθεια και ο προγραμματισμός για την ποιοτική αναβάθμιση του δημοτικού εξοπλισμού, καθώς και η εκπαίδευση των εργαζομένων σε όλους τους τομείς προκειμένου να πετύχουμε την αύξηση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους δημότες.

Είμαστε βέβαιοι ότι το όραμά μας για ένα νέο Δήμο Κιλκίς θα ενθαρρύνει ακόμη περισσότερο τους εργαζομένους του Δήμου μας και θα τους δώσει την αξία που τους αρμόζει!

Τέλος, με όλο το σεβασμό στο πρόσωπο του κ. Αγαθόπουλου, θέλουμε να επιστήσουμε τη προσοχή του προκειμένου να μη χρησιμοποιεί τους εργαζομένους για μικροπολιτικές τακτικές.