Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, 4:58:08 μμ
Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 19:58

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς

Το χαρμόσυνο άγγελμα της γέννησης του Θεανθρώπου γιόρτασαν η Διοίκηση και τα στελέχη του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς μαζί με τους γονείς και τα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις των παιδικών – βρεφονηπιακών σταθμών, την προπαραμονή των Χριστουγέννων.
Η παιδική γιορτή πραγματοποιήθηκε στο κέντρο ''Θέατρο'' και περιελάμβανε όλα όσα ένα παιδί μπορεί να επιθυμήσει: χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παιχνίδια συντροφιά με τον Αϊ – Βασίλη και το Μίκυ Μάους, χριστουγεννιάτικα γλυκά, ζαχαρωτές λιχουδιές και αναψυκτικά.


Η Πρόεδρος του Οργανισμού Αικατερίνη – Ζιούτα – Γιαννακούλα ευχαρίστησε τους γονείς και τα παιδιά για την ανταπόκρισή τους. Ευχαριστίες απηύθυνε στους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς – παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κιλκίς ενώ ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος.
Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια διαδέχθηκε στη συνέχεια η παράσταση κουκλοθεάτρου ''Χριστούγεννα στο δάσος'',που έδωσαν οι εκπαιδευτικοί Γεωργία Λιλίτσα και Παρασκευή Παναγιωτίδου, την οποία παρακολούθησαν με ζωηρό ενδιαφέρον γονείς και παιδιά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Γιάννης Τσογγίδης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας – Πολιτισμού – Δόμησης – Διαφάνειας Δημήτρης Τσαντάκης, ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Νίκος Σερασκέρης, η δημοτική σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Μαρία Μωϋσίδου η ειδική σύμβουλος του Οργανισμού που παρέχει σ' αυτόν εθελοντικά τις υπηρεσίες της Ντίνα Μούρτζιου, η εκπαιδευτικός και επίσης εθελόντρια στον Οργανισμό  Βούλα Γεωργιάδου, η προϊσταμένη των παιδικών – βρεφονηπιακών σταθμών Αικατερίνη Λουϊζάκη.  
Η Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Αθλητισμού , Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κιλκίς εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον Κιλκισιώτη επιχειρηματία Νίκο Τερζενίδη με την ευγενική χορηγία του οποίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.