espa pkm

Σάββατο, 29 Αυγούστου 2026, 10:52:41 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Εγκληματική παγίδα που «έχει στοιχίσει και στο ίδιο το πολιτικό σύστημα» χαρακτήρισε το άρθρο 86 του Συντάγματος, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, σε συνέντευξή του στο ρ/σ «Αθήνα 9.84».
«10 χρόνια πριν, σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου, μια αγκαλιά γεμάτη ελπίδα. Πόση δύναμη πήρα από τα χεράκια τους, το χαμόγελό τους. Να τα βλέπεις να μεγαλώνουν και να είσαι δίπλα τους, είναι η μεγαλύτερη χαρά.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην πλατεία Συντάγματος για τους δύο στρατιωτικούς που συνεχίζουν να κρατούνται στην Τουρκία.

Την αντίθεσή τους στην παρουσία των ξένων στρατιωτικών βάσεων στη Σούδα εξέφρασαν σήμερα μέλη των επιτροπών ειρήνης καθώς και εκπρόσωποι φορέων της Κρήτης, που πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από την αμερικανική βάση της Σούδας στο χωριό Μουζουράς.


Ο κ. Καραμανλής προσήλθε λίγο μετά τις 2 μ.μ. στο εκλογικό κέντρο που λειτουργεί στο κτίριο Αρχιτεκτονικού του Δήμου Θεσσαλονίκης (Αγγελάκη 13) και έξω από αυτό τον περίμεναν οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Ελενα Ράπτη, Σταύρος Καλαφάτης, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης και πρόεδρος της ΠΕΔ Κ.
Η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και οι υπηρεσίες του ΟΗΕ, έχουν αρχίσει την ανάπτυξη ομάδων έκτακτης ανάγκης που στελεχώνονται από ειδικούς στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου και προκειμένου να προλάβουν την εξάπλωση μιας επιδημίας της Νόσου του Έμπολα.
Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 12 άλλοι τραυματίστηκαν όταν ένα λεωφορείο κύλισε σε έναν λόφο κι έπεσε μέσα σε φαράγγι σε απόσταση 70 χιλιομέτρων από την πόλη Σίμλα στην Ινδία.

Δυνάμεις ασφαλείας αναπτύχθηκαν σήμερα έξω από σταθμούς μετρό στην Αίγυπτο, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες, μία ημέρα μετά τις διαμαρτυρίες που προκλήθηκαν από τις αυξήσεις στην έκδοση των εισιτηρίων.

Πηγές των δυνάμεων ασφαλείας ανακοίνωσαν ότι τουλάχιστον 22 άνθρωποι συνελήφθησαν χθες στην διάρκεια “περιορισμένων και σποραδικών διαδηλώσεων,” σε αρκετούς σταθμούς του μετρό, από διαδηλωτές που απαιτούσαν την ακύρωση των αυξήσεων στα εισιτήρια.

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι, δήλωσε σήμερα ότι θα ήθελε να την εμπιστευτούν για να υλοποιήσει το Brexit, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς συμβιβασμούς από όλες τις πλευρές.
Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο δρόμο προς τον Αμπελώνα Λάρισας, μετά από μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων.

Από την σύγκρουση των αυτοκινήτων δύο άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους, ενώ υπάρχουν και τραυματίες οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.