Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις Μητσοτάκη με Πάιατ - Παπανδρέου
Πηγές της ΝΔ αναφέρουν ότι εντάσσεται στις τακτικές επαφές που έχουν συμφωνήσει να έχουν οι δύο άνδρες.
Μέρκελ: Ανησυχία για την αποχώρηση Τράμπ από την συμφωνία με το Ιράν
Ακόμα ένας νεκρός Παλαιστίνιος από πυρά Ισραηλινών
Ακόμα ένας Παλαιστίνιος έχασε τη ζωή του σήμερα κατά την έβδομη Παρασκευή των διαδηλώσεων στα σύνορα με το Ισραήλ και στην Λωρίδα της Γάζας.
Ο άντρας, ετών 40, έπεσε νεκρός από τα πυρά Ισραηλινών στρατιωτών και με τον θάνατό του ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται στους 5.
ΗΠΑ: Τραυματίας απο πυροβολισμούς σε σχολείο στην Καλιφόρνια
Τουλάχιστον ένας άνθρωπος τραυματίστηκε από πυροβολισμούς σε λύκειο της Καλιφόρνιας, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, επικαλούμενο τις τοπικές αρχές.
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ενας ύποπτος έχει συλληφθεί και είναι υπο κράτηση απο την αστυνομία.
ΝΔ: Από το «Δεν Πληρώνω» στο «Δεν Κληρονομώ»
Στο ζήτημα της αύξησης των αποποιήσεων κληρονομιάς, ιδίως όταν αυτές περιλαμβάνουν ακίνητα, αναφέρεται με αιχμηρή τοποθέτησή της η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι «Το »Κίνημα Δεν Πληρώνω» του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε τελικά το «Κίνημα Δεν Κληρονομώ»».
Βουλή: «Πράσινο» φως για τα F-16 με βολές ΝΔ–ΔΗΣΥ κατά Καμμένου
Βούτσης: Η Βουλή δεν είναι μαυσωλείο αλλά ζωντανή και διαρκής παρακαταθήκη
Με αφορμή τις ευρύτερες δράσεις της Βουλής, ο κ.
Καταλωνία: Το Σάββατο η κρίσιμη ψηφορορία για το νέο ηγέτη
Τριντό: Θα μας ακολουθήσουν κι άλλοι στη νομιμοποίηση της κάνναβης
Ανοιχτό το κέντρο της Αθήνας
Είχε προηγηθεί συγκέντρωση στα Προπύλαια.
Όπως αναφέρει στο κάλεσμά της η ΑΔΕΔΥ, διεκδικεί μόνιμους διορισμούς και κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας.