Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Στην Αθήνα ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα - Ζήτημα επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα έθεσε ο Παυλόπουλος
Η Ελλάδα υποδέχεται σήμερα τον πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο και τη σύζυγό του δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, στο πλαίσιο τριήμερης επίσημης επίσκεψης, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.
Έτοιμοι για χρήση οι νέοι κάδοι ανακύκλωσης ρούχων
Οι νέοι κάδοι της ανακύκλωσης μεταχειρισμένων ρούχων και παπουτσιών έκαναν την εμφάνισή τους σε επίκαιρα σημεία της πόλης. Είναι ευμεγέθεις, έχουν γαλαζοπράσινο χρώμα, επαρκή χώρο αποθήκευσης και προσφέρονται για την ανακύκλωση μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης.
Παράδοση κόκκινου μπερέ στην 71η Ταξιαρχία
Στην ειδική τελετή παράδοσης του κόκκινου μπερέ παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Παύλο Θωμαΐδη.
Τραμπ: Σε τρεις μέρες θα ανακοινωθεί η τοποθεσία συνάντησης με τον Κιμ
ΕΛ.ΑΣ: Επεκτείνεται σε άλλες 10 πόλεις η αστυνόμευση με ποδήλατα
Βιβλιοπαρουσίαση: ”Γυναίκες της μικρής πατρίδας”
Το Βιβλιοχαρτοπωλείο Σύμμετρο σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και οι Εκδόσεις Ψυχογιός, προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θοδωρή Παπαθεοδώρου, "Γυναίκες της μικρής πατρίδας", την Πέμπτη 10 Μαΐου στις 20:30, στον χώρο της Αυστροελληνικής Καπναποθήκης (Ν. Παναγιώτου 50, Κιλκίς).
Εντυπωσίασαν και πάλι οι Παίονες της Γουμένισσας
Μια εντυπωσιακή εμφάνιση είχε η μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' την Κυριακή 29 Απριλίου, καλεσμένη από την μικτή Χορωδία Αιγινίου, στο 7ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Πύδνας- Κολινδρού, που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό κέντρο Μεθώνης.