Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ερογλου: Η πρόταση Ακιντζί θέτει σε κίνδυνο τα τουρκοκυπριακά συμφέροντα
Φωτίου: Διακομματική συνεργασία για το «Βοήθεια στο Σπίτι»
Την χαλάρωση των κριτηρίων ένταξης στον εξωδικαστικό μηχανισμό ζητούν οι έμποροι
Την Τετάρτη η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και ο Οργανισμός Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (ΟΠΕΜΕΔ) συνδιοργάνωσαν ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Η Λειτουργία του Εξωδικαστικού Μηχανισμού Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων και Ελεύθερων Επαγγελματιών - 120 δόσεις».
Ινδία: Oι αμμοθύελλες προκάλεσαν 77 θανάτους και 143 τραυματισμούς
Τα κρατίδια Ουτάρ Πραντές και Ρατζαστάν είναι αυτά που επλήγησαν περισσότερο με αντίστοιχα 46 και 31 καταγεγραμμένους θανάτους μέχρι στιγμής, σύμφωνα με αξιωματούχους των υπηρεσιών διαχείρισης καταστροφών των δύο κρατιδίων, με τους οποίους επικοινώνησαν δημοσιογράφοι του AFP.
Η Βρετανία παραδέχτηκε ότι ευθύνεται για τον θάνατο ενός άμαχου στη Συρία
Είναι η πρώτη φορά που το Λονδίνο παραδέχεται την απώλεια ενός πολίτη στο πλαίσιο των πληγμάτων που διεξάγει εναντίον του ΙΚ ο διεθνής συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ.
Ερυθρός Σταυρός: Σε σημείο καμπής η ανθρωπιστική βοήθεια στη Συρία
Συνετρίβη ρωσικό μαχητικό στη Συρία - Νεκροί οι δύο πιλότοι
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Αμυνας νεκροί οι δύο πιλότοι του αεροσκάφους
Πηγή: Το Βήμα
Ξεκινά σήμερα στη Μαρίνα Ζέας το 17ο East Med Yacht Show
Ο πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού κ.