espa pkm

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026, 4:09:48 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τουλάχιστον επτά άτομα σκοτώθηκαν και περισσότερα από 30 τραυματίστηκαν σε επίθεση αυτοκτονίας σε κέντρο καταγραφής ψηφοφόρων της πρωτεύουσας του Αφγανιστάν Καμπούλ. Σύμφωνα με αξιωματούχο, ο καμικάζι πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος ακριβώς έξω από το κέντρο.

Την αποκαλούν «Τουρκάλα Μαρίν Λεπέν» ή «Γκρίζα Λύκαινα» εξαιτίας της πολυετούς συμμετοχής της στο ακροδεξιό Εθνικιστικό κόμμα ΜΗΡ.

Είναι ο εφιάλτης του Ταγίπ Ερντογάν στο δρόμο προς τις εκλογές. Όχι γιατί θα έχει ένα ποσοστό εφάμιλλο του Σουλτάνου.

Τουλάχιστον επτά άτομα σκοτώθηκαν και περισσότερα από 30 τραυματίστηκαν σε επίθεση αυτοκτονίας σε κέντρο καταγραφής ψηφοφόρων της πρωτεύουσας του Αφγανιστάν Καμπούλ. Σύμφωνα με αξιωματούχο, ο καμικάζι πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος ακριβώς έξω από το κέντρο.
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 14:50

Amber Alert για την εξαφάνιση 17χρονης

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση μιας 17χρονης από την Καλλιθέα, την περασμένη Πέμπτη.

Τελευταία φορά που εθεάθη η 17χρονη στην περιοχή ήταν γύρω στις 17:30 το απόγευμα της 19ης Απριλίου.
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 14:50

Στον ιστό του Ερντογάν

Σε ιστό πολλαπλών μετώπων κρίσης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις εισέρχεται η Αθήνα μετά την προκήρυξη πρόωρων προεδρικών και βουλευτικών εκλογών στην Τουρκία, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 24 Ιουνίου. Το επόμενο δίμηνο προβλέπεται «καυτό», διότι πέραν των όσων συμβαίνουν στον θαλάσσιο και εναέριο χώρο.
Η ανασφάλεια που αισθάνονται οι πολίτες λόγω της αδυναμίας των κυβερνήσεών τους να τους προστατεύσουν είναι ίσως το σοβαρότερο πρόβλημα των ευρωπαϊκών δημοκρατιών σήμερα, υπογραμμίζει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Βήμα» ο Ρόμπιν Νίμπλετ.
Δεν είχε καν κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία με τίτλο A Higher Loyalty: Truth, Lies and Leadership (Η ανώτατη πίστη: Αλήθεια, ψεύδη και ηγεσία) του Τζέιμς Κόμι, πρώην διευθυντή του FBI, και έγινε μπεστ σέλερ.

«Όταν υπάρχουν ελληνοτουρκικές διαφορές, εμείς φοράμε τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος» λέει, στη συνέντευξή του, ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής σχολιάζοντας την κλιμάκωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων και τις τυχόν ευθύνες της κυβέρνησης.

Από τις πολεμικές κραυγές στην... ειρήνη. Φαίνεται ότι οι Τούρκοι βάλθηκαν να μας τρελάνουν και ειδικά ο Ερντογάν παίζει παιχνίδια επικοινωνιακού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ερντογάν μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV της Τουρκίας υποστήριξε την ανάγκη ειρήνης μεταξύ των δύο χωρών, αφήνοντας πίσω του τη ρητορική πολέμου που εφάρμοζε μέχρι τώρα.
Τη θέσπιση ενός ευρωπαϊκού νόμου για το άσυλο,ζήτησε ο πρόεδρος της γερμανικής Βουλής Βόλφγκανγκ Σόιμπλε «Ένας ευρωπαϊκός νόμος για το άσυλο πρέπει να υπάρξει, επειδή αυτό είναι αυτό που χρειαζόμαστε: ενιαίες διαδικασίες, ενιαίες υπηρεσίες», δήλωσε ο Σόιμπλε σε συνέντευξή του στην Welt am Sonntag.