espa pkm

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026, 12:47:16 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η Ρωσία μετέδωσε την Τετάρτη το βράδυ ρεπορτάζ στο οποίο εμφανίζεται ένας μικρός Σύρος να υποστηρίζει πως συμμετείχε στη σκηνοθεσία μιας χημικής επίθεσης η οποία φέρεται ότι πραγματοποιήθηκε στις 7 Απριλίου στη συριακή πόλη Ντούμα και η μαρτυρία του αυτή μπορεί να παρουσιαστεί στον ΟΗΕ.
Η αστυνομία της Νιγηρίας ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι βρέθηκε «κάτω από μια γέφυρα» το σκήπτρο της Γερουσίας της χώρας, το οποίο είχε κλαπεί χθες από τρεις άνδρες που εισέβαλαν στην αίθουσα την ώρα που συνεδρίαζε.
Περισσότεροι από τους μισούς πλούσιους επενδυτές σε όλον τον κόσμο εκτιμάται ότι θα φθάσουν την ηλικία των 100 ετών, με σχεδόν δύο στους τρεις να σχεδιάζουν να εργαστούν για περισσότερα χρόνια προκειμένου να είναι πραγματικά άνετη η συνταξιοδότησή τους, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη.
Το 2017, τα 28 κράτη-μέλη της EE χορήγησαν καθεστώς προστασίας σε πάνω από μισό εκατομμύριο αιτούντες άσυλο, εκ των οποίων το ένα τρίτο είναι Σύροι, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Πέμπτη.
«Φονικά» αεροπορικά πλήγματα εναντίον θέσεων της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία, εξαπέλυσε την Πέμπτη η Πολεμική Αεροπορία του Ιράκ, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού Χάιντερ αλ-Αμπάντι.

Τα αεροπορικά πλήγματα πραγματοποιήθηκαν «από την ιρακινή πλευρά των συνόρων», αναφέρεται στη ανακοίνωση.
Για άνανδρη επίθεση σε βάρος αστυνομικών κάνει λόγο σε ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Όπως αναφέρει: «Θέλουμε να εκφράσουμε την οργή μας για νέο περιστατικό βίας εναντίον συναδέλφων μας.
Αρκετά κακές είναι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο σημείο που εντοπίστηκε το ηχητικό σήμα του καταγραφέα πρόσκρουσης του μοιραίου Mirage 2000-5, το οποίο συνετρίβη στις 12 Απριλίου στη Σκύρο.

Συγκεκριμένα στην περιοχή πνέουν άνεμοι εντάσεως 7-8 μποφόρ.
Πεντάωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Τετάρτη 25 Απριλίου, από τις 12.00 έως τις 17.00, οι εργαζόμενοι στα τρόλει, προκειμένου να συμμετάσχουν στη γενική τους συνέλευση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων «το ΔΣ μετά από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 19/4/2018, αποφάσισε να ορίσει την εξ αναβολής Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 25 Απριλίου με θέματα διοικητικός-οικονομικός απολογισμός».
Έντονη κριτική στον πρωθυπουργό ασκεί το ΠαΣοΚ, με ανακοίνωση τού Τομέα Οικονομικών, υποστηρίζοντας ότι «στην «καθαρή έξοδο» απαντά σήμερα ο κ. Μοσκοβίσι λέγοντας ότι «η Ελλάδα θα χρειαστεί μια νέα διευθέτηση με τους εταίρους και πιστωτές της μετά την 20η Αυγούστου».
Φωτιά δια χειρός του απόντος Καμμένου πήρε η Βουλή κατά τη διάρκεια συζήτησης για το αν πρέπει να κληθούν σε ακρόαση εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση προσπάθειας πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.