espa pkm

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026, 8:06:19 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Την απόσυρση των αντιεξουσιαστών και της αναφερόμενης «πολιτοφυλακής των Εξαρχείων» από τον έλεγχο των διακινητών ναρκωτικών και άλλων κακοποιών από την περιοχή αναγγέλλει με εντυπωσιακή ανάρτηση του στο διαδίκτυο, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του «Ρουβίκωνα».
Ενεργοποιείται εκ νέου από αύριο, Τρίτη 17 Απριλίου, η δυνατότητα επεξεργασίας αιτήσεων για υπαγωγή στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ» σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας προκειμένου να ολοκληρώσουν τη διαδικασία υποβολής αίτησης 13.881 ενδιαφερόμενοι που έχουν εγγραφεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα αλλά δεν έχουν οριστικοποιήσει την υποβολή.
Την πιθανότητα να οφείλεται στο γνωστό διαδικτυακό παιχνίδι θανάτου, τη «μπλε φάλαινα», εξετάζουν σοβαρά οι αστυνομικές αρχές, ως αιτία για την πτώση τα ξημερώματα της Δευτέρας 17χρονου από το δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην οποία διέμενε με την οικογένεια του στη Μυτιλήνη.
«Είμαστε σε έναν ακήρυχτο πόλεμο με την Τουρκία στο Αιγαίο αλλά η διάταξη των δικών μας δυνάμεων για τις αναχαιτίσεις γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχουμε καταπόνηση των πιλότων μας» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Φώτης Κουβέλης.

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος, τραυματίζοντας έξι ανθρώπους, κοντά στο εμπορικό κέντρο Harpurhey, στο βόρειο Μάντσεστερ, σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Όπως τόνισε εκπρόσωπο της υπηρεσίας διακομιδής ασθενών (NWAS) του Μάντσεστερ, οι έξι άνθρωποι φέρεται να έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους επιδίωξαν να πλήξουν με πυραύλους στρατιωτικούς στόχους στην Συρία, περιλαμβανομένων και στρατιωτικών αεροδρομίων και όχι μόνο ερευνητικές εγκαταστάσεις, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Ίγκορ Κανασένκοφ.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ζητά αποζημίωση από τις Ηνωμένες Πολιτείες για τους δασμούς που επιβάλλουν στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου, παρά τον ισχυρισμό της Ουάσινγκτον ότι δεν υπόκεινται στους κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου.
Σημαντική αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τις ΗΠΑ μέσα στα επόμενα χρόνια, λόγω και της διεξαγωγής του συνεδρίου της Ένωσης Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων (ASTA) στην Αθήνα, προσδοκά ο κλάδος του τουρισμού.
Συνελήφθη σήμερα ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μαρινόπουλος με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι η σύλληψη αφορά την άρνηση παροχής όρκου για τα προσωπικά του περιουσιακά στοιχεία.

Πρόκειται, σύμφωνα με πηγές της πλευράς του επιχειρηματία, για μια τυπική υπόθεση που θα τελειώσει σε μερικές ώρες καθώς η άρνηση του επιχειρηματία να παράσχει όρκο εδράζεται στο γεγονός ότι έχει ασκηθεί έφεση επί της πρωτόδικης απόφασης για την οποία βαρύνεται ως μέλος του ΔΣ της Μαρινόπουλος ΑΕΒΕΓΕ.
H τελική επιλογή γιατρού θα εξακολουθεί να γίνεται ελεύθερα, οι πολίτες θα έχουν μειωμένους χρόνους αναμονής, ενώ αυξάνεται η χρονική διάρκεια των επισκέψεων στο γιατρό, ξεκαθαρίζει το υπουργείο Υγείας.

Αναλυτικά, με τις υπουργικές Αποφάσεις που δημοσιεύτηκαν, προβλέπεται η αύξηση της χρονικής διάρκειας των προγραμματισμένων επισκέψεων-από 10' σε 15/.