espa pkm

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026, 6:15:41 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

«Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος σε αντίθεση με τα απορρέοντα εκ του ρόλου του, λέει πάρα πολλά, ενίοτε και εξαιρετικώς απρεπή και κάνει πολύ λίγα» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο κ. Θεοχαρόπουλος, μέλος του μεταλλαγμένου ΠΑΣΟΚ, δεν είναι σε θέση να κάνει υποδείξεις για υπεύθυνη στάση στα εθνικά θέματα.

Η υιοθέτηση της ρητορικής Τούρκων αξιωματούχων ότι δήθεν για την ένταση στα ελληνοτουρκικά φταίει η Ελλάδα δια του Υπουργού Εθνικής Άμυνας αποτελεί όνειδος και απόλυτα ανεύθυνη μικροκομματική στάση» δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου «για τις ύβρεις του Θ.
Οι ΗΠΑ θα θέλουν να διατηρήσουν έναν διάλογο με την Ρωσία σχετικά με την στρατηγική σταθερότητα, μετά τις πυραυλικές επιθέσεις της Δύσης κατά της Συρίας, μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, επικαλούμενα δήλωση αξιωματούχου του ρωσικού υπουργείου των Εξωτερικών.
Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ, μία ημέρα μετά τις δυτικές αεροπορικές επιθέσεις στη Συρία συναντήθηκε με ομάδα ρώσων βουλευτών, σχολιάζοντας ότι οι πυραυλικές επιθέσεις της Δύσης κατά της χώρας του, ήταν μια εχθρική πράξη.
«Κατανόηση» για τη δυτική στρατιωτική επίθεση στη Συρία, ως αντίδραση στην πρόσφατη χρήση χημικών στη χώρα, εκφράζει σε δηλώσεις του ο καγκελάριος της Αυστρίας και αρχηγός του συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος Σεμπάστιαν Κουρτς, προτείνοντας ταυτόχρονα τη συνέχιση των ειρηνευτικών συνομιλιών για τη Συρία.
Συγκλονίζει η διπλή τραγωδία, στην Κρήτη και την Πάτρα όπου δύο άνθρωποι πέθαναν ενώ βρίσκονταν σε γαμήλια δεξίωση.

Η πρώτη τραγωδία έγινε στο Λασίθι. Ένας 62χρονος άνδρας, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγό του σε γλέντι γάμου στην Ιεράπετρα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.
Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 16:50

Ο λόγος του ΑΓΕΕΘΑ Αποστολάκη

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευ. Αποστολάκης, υπό το βάρος των πολεμικών σεναρίων και του κλίματος γενικευμένες έντασης που έτεινε να επικρατήσει στη χώρα ζήτησε να ενημερώσει τους υπευθύνους των τηλεοπτικών σταθμών.

Για διπλωματική διγλωσσία στο θέμα της Συρίας κατηγόρησε την κυβέρνηση, ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, λέγοντας πως μολονότι κυβερνητικοί αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι οι πυραυλικές επιθέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βρετανίας και της Γαλλίας δεν βοήθησαν στην επίλυση της κρίσης, το ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά τη σύσκεψη του NATO, αποδεικνύει πως όλα τα μέλη της Συμμαχίας εξέφρασαν στήριξη για τις επιδρομές.
Μια 21χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία συνελήφθη στη Βέροια κατηγορούμενη για τον τραυματισμό με μαχαίρι του 46χρονου σύντροφο της, μετά από διαπληκτισμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νέα γυναίκα ύστερα από καβγά με τον επίσης Βούλγαρο σύντροφο της, τον τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Βέροιας για τις πρώτες βοήθειες.
Στη φυλακή από τις 7 Απριλίου, ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα έχει χάσει έδαφος, όμως παραμένει πρώτος στις προθέσεις ψήφου ενόψει των προεδρικών εκλογών του Οκτωβρίου, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε την Κυριακή.