espa pkm

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2026, 8:25:39 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Είκοσι δύο βαγόνια ενός τρένου στην Ινδία στα οποία επέβαιναν περίπου 1.000 άνθρωποι αποκόπηκαν από τη μηχανή και άρχισαν να κυλούν προς τα πίσω διανύοντας απόσταση 12 χιλιομέτρων προτού τα σταματήσουν τοποθετώντας πέτρες στις σιδηροδρομικές γραμμές, ανακοίνωσαν χθες το ινδικό υπουργείο Σιδηροδρόμων.
Η Αμερικανίδα Μέγκαν Μαρκλ, η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας, είναι μια νεαρή φιλόδοξη γυναίκα η οποία ονειρευόταν ότι θα γίνει η νέα λαίδη Νταϊάνα, αποκαλύπτει μια βιογραφία της που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη στη Βρετανία.

Κόλαφος για τους δολοφόνους του Αμερικανού τουρίστα Μπάκαρι Χέντερσον που έχασε τη ζωή του πέρυσι στον Λαγανά Ζακύνθου είναι το βούλευμα των 55 σελίδων του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Οι περιγραφές της δολοφονίας είναι συγκλονιστικές και δείχνουν πώς μέσα σε 11 δευτερόλεπτα τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Πολλαπλές, αναμένεται να είναι οι μεταβολές στην Ελλάδα, λόγω της κλιματικής αλλαγής, με άμεσες και έμμεσες επιδράσεις, λέει στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο καθηγητής του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών και του Εργαστηρίου Φυσικής της Ατμόσφαιρας, Αθανάσιος Αργυρίου.

Μία ακόμα επίθεση με βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών στα Εξάρχεια σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα.

Γύρω στη μία μετά τα μεσάνυχτα, ομάδα νεαρών επιτέθηκε εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη και πέταξαν βόμβες μολότοφ, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.
Οι Γάλλοι σιδηροδρομικοί απεργούν και πάλι την Κυριακή του Πάσχα κατά της μεταρρύθμισης των γαλλικών σιδηροδρόμων (SCNF) και δηλώνουν έτοιμοι να σκληρύνουν τις κινητοποιήσεις τους προκειμένου να χτυπήσουν την κυβέρνηση, που διαβεβαιώνει επίσης για την αποφασιστικότητά της.
Σύμφωνα με τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο ύποπτος για το φόνο του Σολωμού Αποστολίδη, πρώην στρατιωτικού, στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, φέρεται να παραδόθηκε στην Τουρκική Αστυνομία και να παραδέχθηκε ότι κτύπησε το θύμα με πέτρα στο κεφάλι.
Η γερμανική αστυνομία συνέλαβε τέσσερις άνδρες, για έναν από τους οποίους υπάρχουν υποψίες ότι σχεδίαζε επιθέσεις με μαχαίρι στον ημιμαραθώνιο του Βερολίνου την Κυριακή του Πάσχα, ανέφερε στην ηλεκτρονική έκδοσή της η εφημερίδα Die Welt.
H κυβέρνηση της Συρίας ανακοίνωσε την Κυριακή του Πάσχα συμφωνία απομάκρυνσης εντός των επόμενων 48 ωρών των μαχητών της Τζάις αλ-Ισλάμ από την Ντούμα, τελευταίο ανταρτοκρατούμενο θύλακα στις πύλες της Δαμασκού, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Sana.
Ο άνδρας ο οποίος οδήγησε το Μεγαλο Σάββατο ένα βαν πάνω σε μια ομάδα ανθρώπων που κάθονταν στον εξωτερικό χώρο εστιατορίου στη γερμανική πόλη Μίνστερ ενήργησε μόνος του και φαίνεται πως είχε προβλήματα πνευματικής υγείας δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών του κρατιδίου.