Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Μαυραγάνης: Με κλήσεις στο σπίτι και εισοδηματικά κριτήρια ο νέος ΚΟΚ
Ιταλία: Συνελήφθη Μαροκινός με την κατηγορία τζιχαντιστικής προπαγάνδας
Οργή για την πολύνεκρη τραγωδία στις φυλακές της Βενεζουέλας
Την Πέμπτη οι οικογένειες των κρατουμένων που εξακολουθούσαν να μην έχουν νέα για την τύχη των συγγενών τους παρέμεναν έξω από το κεντρικό αστυνομικό τμήμα της πολιτείας Καραμπόμπο.
Κίνα: Σε θάνατο καταδικάστηκε 53χρονος κατά συρροήν δολοφόνος
Το δικαστήριο στην πόλη Μπαϊγίν έκρινε τον Γκάο Τσενγκγιόνγκ ένοχο για τη δολοφονία 11 γυναικών από τον Μάιο του 1998 έως τον Φεβρουάριο του 2002 στην Γκανσού και τη γειτονική Αυτόνομη Περιοχή της Έσω Μογγολίας.
Ρωσία: Συνεχίζονται οι συλλήψεις για τη φονική πυρκαγιά στο εμπορικό
Ανάρτηση Αξιωματικού ΕΛΑΣ για «ένα υπέροχο Μοναστηράκι χωρίς Ελληνες»
Δέσμευση φρούτων σε επιχείρηση στην περιοχή του Ρέντη
Ειδικότερα, κατά τον ποιοτικό έλεγχο σε επιχείρηση εμπορίου οπωρολαχανικών του Ρέντη, οι ελεγκτές εντόπισαν και δέσμευσαν ως μη κανονικά 75 πλαστικά κιβώτια με πορτοκάλια βάρους 1.500 κιλών και 172 ξυλοκιβώτια με φράουλες βάρους 860 κιλών, επειδή τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν πληρούσαν τις απαιτήσεις των διατάξεων της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας ως προς την επισήμανση.
Ταϊλάνδη: 20 μετανάστες εργάτες νεκροί από φωτιά σε λεωφορείο
Στο λεωφορείο επέβαιναν 47 πολίτες της Μιανμάρ που μόλις είχαν μπει στη χώρα για να εργαστούν με την άδεια των αρχών της Ταϊλάνδης.
Τουρκία: Τουλάχιστον 17 νεκροί μετανάστες σε τροχαίο
Τουρκία: Πέντε νεκροί στρατιώτες από επίθεση ενόπλων του ΡΚΚ
Πηγή: Το Βήμα