Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Θ. Παυλίδη για πρόσφυγες και ανταλλάξιμη περιουσία
Δύο Πράξεις του Ελληνικού Κράτους σφράγισαν την τύχη 1.500.000 Ελλήνων που ζούσαν στα εδάφη της Οσμανικής Αυτοκρατορίας και εν συνεχεία της Τουρκικής Δημοκρατίας. Η μία είναι η Σύμβαση Ανταλλαγής των Ελληνο-Τουρκικών πληθυσμών, που υπεγράφη στη Λωζάννη στις 30 Ιανουαρίου 1923, και η άλλη, το Ελληνο-Τουρκικό Οικονομικό Σύμφωνο της Άγκυρας, της 10ης Ιουνίου 1930.
Στον Ανδρέα Δρακόπουλο ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Τιμής
Σγουρίδης από το Κιλκίς για Τούρκους: Μόνοι μας σε 24 ώρες θα τα βγάλουμε πέρα και θα είμαστε στην πλευρά του νικητή!
Ο αντιπρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης από το Κιλκίς, έστειλε σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: Η Τουρκία ακολουθεί μια αναθεωρητική πολιτική, επιδιώκει θερμό επεισόδιο. Την προειδοποιούμε να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα. Σε καμιά περίπτωση δεν θα συμβεί με την Ελλάδα όσα συμβαίνουν στο Αφρίν. Κάνουμε υπομονή, αλλά έχει κι αυτή τα όριά της. Δεν πρέπει να παίζει με την φωτιά η Τουρκία.. ανέφερε κινούμενος στη "γραμμή" του Υπουργού Άμυνας και προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου.
Πολλαπλές αναγνώσεις
Τελικά στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής πήγε όποιος ήθελε και μπορούσε!
Κάπως σαν "ανοίξαμε και σας περιμένουμε". Μια ανάγνωση είναι πως 'Όλοι οι καλοί χωράνε".
Μια δεύτερη θα την άλλαζε σε "ελάτε να φανούμε πολλοί"
Και μια τρίτη "Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσαι"
Διαλέχτε.
Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Κιλκίς προσκαλεί σε διάβασμα
Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Κιλκίς ενημερώνει και προσκαλεί ενόψει του Πάσχα “ για να διαβάσουμε βιβλία, να παίξουμε, να φτιάξουμε πασχαλινές κατασκευές, να καλωσορίσουμε την Άνοιξη!”
Το πρόγραμμα:
Δήμος Παιονίας: Έτσι θα ξανασυνδεθείτε με το ηλεκτρικό δίκτυο
Ανάσα σε νοικοκυριά που ζουν χωρίς ρεύμα δίνει η κοινή υπουργική απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την οποία παρέχεται εφάπαξ ειδικό βοήθημα ύψους 10 εκατ. ευρώ. Αφορά όσους καταναλωτές έχουν χαμηλά εισοδήματα και τους έχει γίνει αποκοπή ρεύματος μέχρι 14/2/2018 λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Ερντογάν: Επόμενος στόχος μετά την Αφρίν η πόλη Ταλ Ριφάατ
Ρωσία: Πέντε νεκροί και 32 τραυματίες από πυρκαγιά σε εμπορικό κέντρο
Άλλοι 17 άνθρωποι αγνοούνται ακόμη, μετά την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο Ζίμνιαγια Βίσνια.