Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Το ηχηρό μήνυμα της ΕΕ προς την Τουρκία φέρνει ικανοποίηση στην Αθήνα - Ανοικτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας Ελλάδας-Ρωσίας
Η Αγκυρα γυρίζει την πλάτη στην ΕΕ
Χριστιανικό αρχαιολογικό μνημείο στο στόχαστρο τουρκικών επιθέσεων
Η ατζέντα της δεύτερας μέρας στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών
Επιμένει ο Καμμένος στα περί ομηρείας των δύο στρατιωτικών
Σε ανάρτησή του στο twitter σημειώνει πως για πρώτη φορά συμβούλιο κορυφής της ΕΕ παίρνει τόσο ξεκάθαρη θέση για τουρκική προκλητικότητα και απαιτεί άμεση απελευθέρωση Ελλήνων Αξιωματικών ομήρων, μετά από εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα.
Στο χαμηλότερο επίπεδο η δημοτικότητα Μακρόν
Μαυραγάνης: Ο παραβάτης θα μαθαίνει στο σπίτι το ποσό της κλήσης
Eτσι, ξεκινούν άμεσα τα πρόστιμα με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια, όπως επιβεβαίωσε και ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Ν.
Έρχονται νέες διασταυρώσεις για τα ανασφάλιστα οχήματα
Μόλις γίνει η διασταύρωση, οι οδηγοί που κυκλοφορούν με ανασφάλιστο όχημα, θα ειδοποιηθούν είτε με e-mail είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στη θυρίδα του TAXISnet.