Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Θα πολεμήσουν για την απελευθέρωση της Αφρίν οι Κούρδοι
Σαρωτική επανεκλογή του Πούτιν με πάνω από 73%
Η 12χρονη που έκλεψε την παράσταση στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας
Πρόκειται για την 12χρονη Γλυκερία Σκάρκου, η οποία κέρδισε το θερμό χειροκρότημα όλων αφού με χρόνο 19.52 κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.
Τρελό καιρικό «κοκτέιλ»: Βροχές, καταιγίδες, 9 μποφόρ και... χιόνια έως την Τετάρτη
Μητσοτάκης: Γερά να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος
«Γερά να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε αυτός ο τόπος.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς
Θεσσαλονίκη: Πορεία διαμαρτυρίας κατά της κακοποίησης των ζώων
Ακιντζί: Να εγκαταλείψουν την αρνητική στάση οι Ελληνοκύπριοι
Μαξίμου για ΝΔ: «Είναι επικίνδυνοι»
Έντονοι διαξιφισμοί Μπακογιάννη - Φίλη για τα εθνικά θέματα
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, οι δύο βουλευτές μίλησαν για την εξωτερική πολιτική, με την Ντόρα Μπακογιάννη να κατηγορεί την κυβέρνηση για«διγλωσσία στο Σκοπιανό», η οποία «δημιουργεί τεράστια προβλήματα στη χώρα».