Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ποια είναι η καλύτερη χώρα για να ζουν ομοφυλόφιλοι ή αμφιφυλόφιλοι
Η Δανία είναι η καλύτερη ευρωπαϊκή χώρα για να ζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος ή αμφιφυλόφιλος, καθώς εκεί νιώθει μεγαλύτερη ικανοποίηση από τη ζωή του, έχει τις λιγότερες δυσάρεστες εμπειρίες και αντιμετωπίζει τα λιγότερα εμπόδια στον τρόπο ζωής και έκφρασης της σεξουαλικότητάς του.
Οι εννέα τύποι των ανθρώπων που απατούν πιο εύκολα
Εσπασαν ακυρωτικά μηχανήματα στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό
Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν από τις 4:00, οι δράστες έσπασαν την γυάλινη πρόσοψη ακυρωτικών μηχανημάτων και δύο οθόνες, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.
Υπoυργείο Δικαιοσύνης: Δεν μαστιγώθηκε από κρατούμενο σωφρονιστικός υπάλληλος
Βυθίστηκε λέμβος με πρόσφυγες στο Αγαθονήσι - 14 οι νεκροί
Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 3 άτομα κι έχουν ανασυρθεί 6 σοροί.
Προκρίνεται το «Γκόρνα Μπατσεντόνια» για όνομα των Σκοπίων
Βυθίστηκε λέμβος με πρόσφυγες στο Αγαθονήσι - 11 οι νεκροί
Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 3 άτομα κι έχουν ανασυρθεί 6 σοροί.