Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Μητσοτάκης: Να επιστραφούν το συντομότερο οι δύο στρατιωτικοί
Καραβάνι αλληλεγγύης γυναικών στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας
Τραμπ: Ο μόνος σταρ στις ΗΠΑ είμαι εγώ
Πάιατ: Η Ελλάδα έχει επιστρέψει, η ελληνική οικονομία γυρίζει
Προανακριτική: «Κόντρα» για την αρμοδιότητα ή μη της επιτροπής
Φασιστικά κηρύγματα
"Μασόνοι, προδότες, πολιτικοί...", " Ο λαός δεν ξεχνά τους προδότες τους ξεχνά", "Στο Γουδή, στο Γουδή οι προδότες στο Γουδή" είναι μερικά από τα συνθήματα που κραύγασαν στο Πολύκαστρο οι εκεί επισκέπτες διαδηλωτές για το "όνομα της Μακεδονίας"
Κοινό στοιχείο όλων αυτών των συνθημάτων είναι οι "προδότες πολιτικοί" όπως κοινό ήταν και το σύνθημα εκείνων που διαδήλωναν στις αρχές των μνημονιακών χρόνων "Να καεί, να καεί το μπουρδ...η Βουλή".
Ημερίδα στα Ιωάννινα για τη «Φέτα»
Η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, τον Όμιλο Φίλων Φέτας, την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων, τον Γενικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «ΕΝΩΣΗ αγροτών» & την Ένωση Νέων Αγροτών Ιωαννίνων, και την ΠΕΔ Ηπείρου, διοργανώνει ημερίδα στα Ιωάννινα, με θέμα: «Οι εμπορικές συμφωνίες CETA και Ν. Αφρικής για τη Φέτα».
Σε φιλικό πρωτάθλημα ταε κβο ντο στην Καβάλα συμμετειχε με 11 αθλητές ο Άθλος Κιλκίς
Στις 25/02/2018 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε Ανοιχτό φιλικό πρωτάθλημα tae kwon do στο Δημοτικό Κλειστό Στάδιο Καλαμίτσας στην Καβάλα για τις ηλικίες από 2004 έως 2012 γεννηθέντων .
Η συμμετοχή αθλητών από Σωματεία της Βόρειας Ελλάδας ήταν μεγάλη γι’ αυτό και η ταυτόχρονη χρήση οκτώ τερεν για την γρηγορότερη ροή των αγώνων. Οι διοργανώσεις αυτές πραγματοποιούνται με σκοπό την ένταξη των μικρών αθλητών στην έννοιά των αγώνων και την απόκτησης εμπειρίας για την συμμετοχή τους στις επίσημες διοργανώσεις.
Παραμένει πλουσιότερος όλων ο Τζεφ Μπέζος
Και αυτό χάρη στην αύξηση της τιμής των μετοχών της Amazon κατά 59% τους τελευταίους 12 μήνες, ο Τζεφ Μπέζος πρακτικά διπλασίασε την περιουσία του, η οποία ανέρχεται πλέον σε 120 δισεκατομμύρια δολάρια (97,4 δισεκατομμύρια ευρώ) και υπερέβη εκείνη του ιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκέιτς ύψους 90 δισεκατομμυρίων δολαρίων (73 δισεκατομμύρια ευρώ), διευκρινίζεται από το περιοδικό.