Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Τραμπ: Ισως παραβρεθώ στα εγκαίνια της πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ
Αμετακίνητος για τους δασμούς ο Τραμπ
Η «άγνωστη ουσία» που σκοτώνει Ρώσους κατασκόπους
Στον Σκρίπαλ, που πιστεύεται ότι είναι 66 ετών, είχε χορηγηθεί καταφύγιο στη Βρετανία μετά από μια ανταλλαγή κατασκόπων μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας το 2010.
Τρίκαλα: Ανεβαίνει η στάθμη του Πηνειού
Οι εκτάσεις είναι ακόμα πλημμυρισμένες, σημειώνει ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ενώ η στάθμη τόσο του Πηνειού, όσο και των παραποτάμων ανεβαίνει αισθητά.
Λαφαζάνης: Ακύρωση όλων των προγραμματισμένων πλειστηριασμών
Εκδήλωση της Δημοκρατικής Ευθύνης: «Ελλάδα: Τόπος ζωής ή τόπος φυγής;»
Μπροστά σε πολυπληθές ακροατήριο, το οποίο συμμετείχε και έμεινε στην πλειοψηφία του μέχρι το τέλος της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Ευθύνης Βασίλης Παυλίδης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Το παλιό κομματικό σύστημα πρέπει να φύγει γιατί ολοκλήρωσε τον κύκλο του οδηγώντας τη χώρα σε κρίση.
Στη Γουμένισσα προσευχήθηκαν για τον Άγγελο Μητρετώδη
Η Γουμένισσα προσευχήθηκε την Κυριακή 4 Μαρτίου για την σύντομη επιστροφή και τη λήξη της περιπέτειας του γουμενισσιανού στην καταγωγή Υπολοχαγό Μηχανικού Άγγελου Μητρετώδη που συνελήφθη από τουρκική περίπολο στην Έβρο και κρατείται στις τουρκικές φυλακές.
Πρόκειται για τον έναν από τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν - ο δεύτερος είναι ο λοχίας Μηχανικού Δημήτρης Κούκλατζης-εντός του τουρκικού εδάφους την Πέμπτη 1 Μαρτίου και λόγω της κακοακαιρίας έχασαν τον προσανατολισμό τους.
Ιταλία: Παραιτήθηκε ο Ρέντσι από την ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος
Η παραίτηση του Ρέντσι ανακοινώθηκε από πρακτορεία ειδήσεων, όμως δεν επιβεβαιώνεται από στενούς συνεργάτες του.
Κουρουμπλής: Ανοιχτός σε άνευ προκαταλήψεων διάλογο με τους εφοπλιστές
Με Navtex η Αγκυρα «βαφτίζει» τούρκικο το Καστελόριζο
Συγκεκριμένα, η Τουρκία εξέδωσε μια πρωτοφανή Navtex για μια άσκηση έρευνας και διάσωσης σε τουρκικό χερσαίο έδαφος και μαζί δέσμευσε το Καστελόριζο, περιλαμβάνοντας το ελληνικό νησί στην περιοχή των τουρκικών επιχειρήσεων.