espa pkm

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2026, 2:47:43 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Επιμένει περί της ύπαρξης «μακεδονικού λαού» ο Ζόραν Ζάεφ τονίζοντας ότι θα βρεθεί λύση με την Ελλάδα. « Λύση η οποία θα είναι αξιοπρεπής και δεν θα προσβάλλει την ταυτότητα του «μακεδονικού λαού», ούτε όμως θα προσβάλλει και την ταυτότητα ενός τμήματος των Ελλήνων, ανέφερε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων μιλώντας σε δημοσιογράφους.
Μορφή αντικυβερνητικής διαδήλωσης έλαβε η πορεία χιλιάδων Μοσχοβιτών, ανάμεσα στους οποίους προσωπικότητες της αντιπολίτευσης, για να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη του αντιπολιτευόμενου Μπόρις Νεμτσόφ, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από τρία χρόνια κοντά στο Κρεμλίνο.
Η σημερινή νύχτα θα είναι δύσκολη για τους κατοίκους περιοχών της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, καθώς οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, έχουν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν χιλιάδες στρέμματα, να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στο επαρχιακό δίκτυο, ρέματα και ποταμοί όπως ο Πηνειός με τους παραποτάμους του να έχουν υπερχειλίσει, ενώ σημειώνονται και κατολισθήσεις.
Ιρακινό δικαστήριο καταδίκασε 16 Τουρκάλες σε θάνατο δι' απαγχονισμού επειδή είχαν ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος, δήλωσε την Κυριακή δικαστικός εκπρόσωπος.

Το Κεντρικό Ποινικό Δικαστήριο της Βαγδάτης εξέδωσε τις καταδίκες «αφού αποδείχθηκε ότι ανήκαν στην τρομοκρατική οργάνωση Νταές και αφού ομολόγησαν ότι παντρεύτηκαν ανθρώπους του Νταές ή ότι παρείχαν εμπιμελητειακή βοήθεια σε μέλη της οργάνωσης ή τα βοηθούσαν να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις», δήλωσε ο δικαστής Αμπντούλ-Σάταρ αλ-Μπιρκντάρ.
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 19:50

Αυτόφωρο για Βαξεβάνη ζητεί ο Σαμαράς

Μήνυση κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη υπέβαλε το μεσημέρι της Κυριακής, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζητώντας να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμιση.

Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τονίζουν πως «η χυδαία και προκλητικά προσβλητική ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος του κ.
Νέες απειλές προς την Ελλάδα και την Κύπρο, εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ λέγοντας «ότι η Τουρκία με το Πολεμικό Ναυτικό της, κάτω από κάθε είδους συνθήκη έχει την δυνατότητα να εξουδετερώσει κάθε είδους απειλή».
«Το σκάνδαλο Novartis είναι ένα κατεξοχήν πολιτικό σκάνδαλο» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος προσθέτοντας, σε ότι αφορά στην πιθανή ποινική εμπλοκή πολιτικών προσώπων, πως «είναι δεδομένο ότι υπάρχουν ενδείξεις που καθιστούν εύλογη μια τέτοια εκτίμηση».
Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, εορτάστηκε σήμερα Κυριακή της Ορθοδοξίας, στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, με τη δέουσα λαμπρότητα, η ανάμνηση της Αναστηλώσεως των Ιερών Εικόνων στην Κωνσταντινούπολη το έτος 843.
«Κάθε μέρα και νέα ανατριχιαστικά στοιχεία βγαίνουν στη δημοσιότητα σχετικά με τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος μέσα από μίζες σε πολιτικούς και γιατρούς» αναφέρει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού επικαλούμενο επιστολή ενός εκ των προστατευόμενων μαρτύρων για την υπόθεση Novartis που δημοσιεύεται σε εφημερίδα.
Η Τουρκία χαιρέτισε την Κυριακή την έκκληση του ΟΗΕ για μια ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός στη Συρία, όμως υπογράμμισε πως οι δικές της επιχειρήσεις εναντίον των οργανώσεων που χαρακτηρίζει τρομοκρατικές θα συνεχιστούν.