Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ηλικιωμένη εντοπίστηκε νεκρή σε μονοκατοικία στο Ιλιον
Η άτυχη ηλικιωμένη εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, το οποίο βρίσκεται στην οδό Ανδρομάχης στο Ίλιον.
Εισβολή αγνώστων στην Τράπεζα της Ελλάδος
Πηγή: Το Βήμα
Οι όροι του προγράμματος «Στέγαση και εργασία για τους αστέγους»
Τα ραντεβού του Κ. Φρουζή όπως καταγράφονται στο ημερολόγιό του
Παπαγγελόπουλος: Φασίζουσα νοοτροπία οι απειλές κατά δικαστών και κυβέρνησης
Κιλκίς: Περιέλουσε γραφεία και υπαλλήλους της ΔΕΗ με βενζίνη απειλώντας να βάλει φωτιά
Στο "τσαφ" γλίτωσαν τα χειρότερα οι υπάλληλοι της ΔΕΗ Κιλκίς το πρωί της Τετάρτης 21-2-2018 όταν ένας πολίτης σε έξαλλη κατάσταση επειδή η επιχείρηση διέκοψε τη σύνδεση του σπιτιού του με το δίκτυο έριξε βενζίνη στα γραφεία, περιέλουσε και τους ίδιους απειλώντας να βάλει φωτιά.
Εως 11 Απριλίου οι αιτήσεις για τη Βιολογική Κτηνοτροφία
Τούρκοι παρεμπόδισαν επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στη Ρόδο
Bloomberg: Το σκάνδαλο Novartis ενισχύει ακροδεξιά και λαϊκισμό στην Ελλάδα
«Το ελληνικό πολιτικό σύστημα βρίσκεται πλέον σε πλήρη κατάσταση πολέμου», δήλωσε ο Mujtaba Rahman, διευθύνων σύμβουλος της Eurasia Group στο Λονδίνο.