Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 71χρονου συνταξιούχου στο Κορωπί
Νεκρός βρέθηκε αγνοούμενος ψαράς στην Κέρκυρα
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, από το Λιμεναρχείο Κέρκυρας, ο ψαράς εντοπίστηκε έπειτα από πολύωρες έρευνες ανδρών του Λιμεναρχείου αλλά και μελών της Ομάδας Διασωστών του νησιού, που είχαν ξεκινήσει το βράδυ της Πέμπτης.
Στην Βουλή η δικογραφία για Καμμένο και την πώληση οπλικών συστημάτων στην Σαουδική Αραβία
Σπυράκη: Άμεση διελεύκανση της υπόθεσης της Νovartis
Συρία: Νέα κλιμάκωση τουρκικών επιθέσεων στην Αφρίν
DW-Ολυμπιακοί Αγώνες: «Σκιές» πάνω από την Πιονγκτσάνγκ

Η αρνητική παρακαταθήκη του Σότσι το 2014 καθιστά δυσκολότερη την επιτυχή διεξαγωγή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που ξεκινούν σήμερα στην Πιονγκτσάνγκ.
Διεθνές Δικαστήριο: Ερευνες για εγκλήματα σε Βενεζουέλα-Φιλιππίνες
DW: Προς ριζική μεταβολή της γερμανικής ευρωπαϊκής πολιτικής;
