Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Τουρκία: Διαψεύδει τους βομβαρδισμούς σε μονάδα υδροδότησης στην Αφρίν
Ιταλία: Εννιά τραυματίες από έκρηξη σε εργοστάσιο
Στην περιοχή έσπευσαν έξι οχήματα πρώτων βοηθειών και ένα ελικόπτερο, ενώ σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναλύσεις, δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος περιβαλλοντικής μόλυνσης, λόγω τοξικών ουσιών.
Απορρίφθηκε η αίτηση αναίρεσης καταδικαστικής απόφασης του Τούρκου τραπεζίτη
Λαφαζάνης: Real estate στην πλάτη των πολιτών από τις τράπεζες
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΛΑΕ, ο Π.
Αντιδράσεις και προτάσεις για το master plan του λιμανιού του Πειραιά
Συμβουλευτικός Σταθμός του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ στο Κιλκίς - Πως λειτουργεί, τι προσφέρει
Το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 1983, απευθύνεται σε χρήστες ουσιών και τις οικογένειές τους και λειτουργεί ένα περιφερειακό σταθμό στην πόλη του Κιλκίς.
Ο Συμβουλευτικός Σταθμός του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ στο Κιλκίς ξεκίνησε τη λειτουργία του από το 2006, μετά από πρωτοβουλία του τότε Πρόεδρου της Εθνικής Επιτροπής για τα Ναρκωτικά Κου Κιλτίδη Κωσταντίνου και σε συνεργασία με το Δήμο, που έχει παραχωρήσει το χώρο και καλύπτει τα λειτουργικά έξοδα.
«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία»
Τους αριστούχους αποφοίτους Λυκείων των Νομών Ημαθίας, Γρεβενών, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Πέλλας, Πιερίας και Φλώρινας, βράβευσε η Eurobank στη Βέροια, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που αποτελεί το μακροβιότερο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Eurobank, με 15 συνεχή χρόνια εφαρμογής.
Απόκριες στο δήμο Κιλκίς
- Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 (Τσικνοπέμπτη)
19.00: Μουσικά τσικνίσματα με ποντιακό και λαϊκό πρόγραμμα
Συμμετέχουν η Ένωση Ποντίων Ν.Κιλκίς “ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ” και ο Πολιτιστικός Ποντιακός Σύλλογος Παλατιανού “Παναγία Σουμελά”
Πάρκο-Κήπος
Ο Σύλλογος Πολύτεκνων Γονέων οργανώνει χορό- συνεστίαση στο ΘΕΑΤΡΟ στις 18 Φεβρουαρίου
Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων ν. Κιλκίς οργανώνει την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου τον ετήσιο χορό των μελών και φίλων του, στο Κέντρο ΘΕΑΤΡΟ του Κιλκίς (1o xλμ Κιλκίς-Ευκαρπία). Ώρα προσέλευσης: 12.00
Πλήρες πλούσιο μενού, απεριόριστο ποτό, τιμή 12,5 ευρώ κατ' άτομο. Για τα παιδιά έως 12 ετών, πλήρες μενού, αναψυκτικό τιμή 8 ευρώ κατ' άτομο.
Διασκέδαση εξασφαλισμένη με λαϊκοποντιακή ορχήστρα και καταξιωμένους καλλιτέχνες.
Μεστή περιεχομένου η εκδήλωση των εκπαιδευτικών Π.Ε. Παιονίας
Στέφθηκε με επιτυχία η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε.Παιονίας στις 29-1-2018, στο Πνευματικό Κέντρο Γουμένισσας με αφορμή τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών, των Ελληνικών Γραμμάτων και της Παιδείας.
Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Πανοσιολογιότατος Πατέρας Δωρόθεος, ο οποίος καθήλωσε με τον μεστό ,καθαρό και διδακτικό του λόγο το ακροατήριο. Το θέμα της ομιλίας του ήταν «Οι Τρεις Ιεράρχες και η Οικογένεια».