espa pkm

Σάββατο, 22 Αυγούστου 2026, 12:06:34 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και πιθανόν κατά τη διάρκεια της νύχτας στα δυτικά και βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας και της κεντρικής Μακεδονίας προβλέπονται για σήμερα, Σάββατο.
Η Βόρεια Κορέα παραβίασε τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί εις βάρος της από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, αποκομίζοντας περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια το 2017 από παράνομες εξαγωγές προϊόντων, σύμφωνα με εμπιστευτική έκθεση ανεξάρτητων παρατηρητών των Ηνωμένων Εθνών, οι οποίοι κατηγόρησαν επίσης την Πιονγιάνγκ ότι εφοδιάζει με όπλα τη Συρία και τη Μιανμάρ.
Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν αργά το βράδυ της Παρασκευής στους σταθμούς των ΗΣΑΠ στα Πευκάκια και τα Πετράλωνα, καταστρέφοντας ακυρωτικά μηχανήματα.

Πηγή: Το Βήμα
Εκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν σήμερα Σάββατο, σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω των συγκεντρώσεων που έχουν εξαγγελθεί.

Ειδικότερα, οι ρυθμίσεις αυτές θα ισχύσουν από τις 06:00 και σταδιακά, ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατήσουν, θα διακοπεί η κυκλοφορία από τις 15:00 στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, ως εξής:
Νέα δεδομένα αποκαλύπτονται στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β’ νεκροταφείο, καθώς από τα αποτελέσματα των αναλύσεων προκύπτει ότι δεν βρέθηκε στα νύχια της το DNA του φερόμενου ως δράστη, αλλά ισχυρό μείγμα γενετικού υλικού άγνωστου μέχρι σήμερα άνδρα!
«Ολα έχουν τελειώσει». Αυτή την ομολογία ήττας φαίνεται να παραδέχεται πλέον ο Κάρλες Πουιτζδεμόν, όπως μαρτυρούν τα γραπτά μηνύματα που έστειλε από το κινητό του τηλέφωνο προς τον πρώην υπουργό Υγείας Τόνι Κομίν και τα οποία διέρρευσαν στον ισπανικό Τύπο.
Η τουρκική επιχείρηση «Κλάδος ελαίας» εναντίον των Κούρδων στη Βόρεια Συρία συνεχίζεται αλλά οι ΗΠΑ δεν έχουν ακόμη αποσαφηνίσει τη θέση τους. Η Ουάσιγκτον μιλάει με διγλωσσία: αξιωματούχοι του Πενταγώνου κάνουν δηλώσεις υπέρ των Κούρδων αλλά ο Λευκός Οίκος τηρεί πιο συμβιβαστική στάση.
Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 07:50

Οι «ληστές με τα σκεπάρνια» της Μυκόνου

Σε καταστήματα της Ιεράς οδού και του Αιγάλεω μέσω ενός 65χρονου δικηγόρου έφθανε η λεία των «ληστών με τα σκεπάρνια» που σκορπούσαν τον πανικό στην Μύκονο, τους τελευταίους μήνες. Αυτό καταγράφεται στο διαβιβαστικό έγγραφο που συνέταξε το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου και το οποίο παρουσιάζει «Το Βήμα» μαζί με φωτογραφίες από τις επιδρομές τους σε σπίτια και καταστήματα στο νησί των Ανέμων.
Επανέρχεται η κυβέρνηση με νέα «επικοινωνιακά» σχέδια ανάπλασης της πρωτεύουσας. Εναν χρόνο μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα για τη «Νέα Αθήνα» - βασισμένες σε παλιές μελέτες που είχαν πολλάκις παρουσιαστεί στο παρελθόν από διαφόρων «αποχρώσεων» υπουργούς και δημάρχους -, έρχεται στο προσκήνιο πρόταση δημιουργίας μιας εταιρείας «ειδικού σκοπού», η οποία, υπό τον υπουργό Επικρατείας κ.
Σε υπόθεση διακίνησης έξι κιλών κοκαΐνης από την Κολομβία στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης αλλά και σε περιπτώσεις διακίνησης λαθρομεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» αλλά και από την Κρυσταλλοπηγή, την περίοδο 2008-2009, είχε εμπλακεί 43χρονος απότακτος αστυνομικός που κατηγορείται για «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος μεγαλέμπορου ναρκωτικών στην Αλβανία.