Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Δρίτσας: Βουλευτές των ΑΝΕΛ αλληθωρίζουν προς την ακροδεξιά
Ο κ. Δρίτσας, αναφερόμενος στη σχέση του κόμματός του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, έκανε λόγο για μία έντιμη συνεργασία που βασίζεται σε συγκεκριμένα πράγματα.
Εκτελέστηκε στο Τέξας πατέρας που είχε σκοτώσει τις κόρες
Φλεγόμενο φορτηγό έπεσε πάνω σε πεζούς στην Σαγκάη
Σύμφωνα με τη λακωνική ανακοίνωση των Αρχών, το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στους πεζούς σε έναν δρόμο πολύ κοντά στην Πλατεία του Λαού και τραυμάτισε 18 από αυτούς, οι τρεις από τους οποίους βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.
Επιστολή με τρεις σφαίρες για τον Νίκο Κοτζιά
Ο κ. Τόσκας αποκάλυψε ότι έλαβε επιστολή με τρεις σφαίρες και απειλές κατά της ζωής και του ίδιου και της οικογένειά του.
Τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση το βράδυ.
Γερμανία: Καταρρέει το SPD στις δημοσκοπήσεις
Στην καθιερωμένη, μηνιαία δημοσκόπηση που διενήργησε η Infratest dimap για λογαριασμό του πρώτου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης παραμένουν στο 33%, ενώ το SPD χάνει ακόμη τρεις μονάδες και βλέπει το ποσοστό του να συρρικνώνεται στο 18%, η Εναλλακτική για την Γερμανία και οι Φιλελεύθεροι κερδίζουν από μία μονάδα και φτάνουν στο 14% και στο 10% αντίστοιχα, ενώ από 11% συγκεντρώνουν οι Πράσινοι και η Αριστερά, με τους πρώτους να ανεβαίνουν κατά δύο μονάδες.
Σώοι βγήκαν οι 1.000 μεταλλωρύχοι από τις στοές χρυσωρυχείου
Οι εργαζόμενοι βρέθηκαν για περίπου τριάντα ώρες κάτω από τη γη και όπως ανακοίνωσε η Sibanye Gold, η εταιρεία στην οποία εργάζονταν είναι όλοι καλά στην υγεία τους.
Επιτέθηκε με κλειδί σε συμμαθητή του στην Πάτρα
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr οι δύο νεαροί πριν την επίθεση είχαν λογομαχήσει έντονα στο προαύλιο του σχολείου.