Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Στις Βρυξέλλες 29 δήμαρχοι από την Ελλάδα
Ρουβίκωνας για συλλαλητήριο για «Μακεδονικό»
Ειδικότερα, ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του Ρουβίκωνα με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά, δημιουργώντας ερωτήματα: «Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα.
Τα νέα κριτήρια υπαγωγής στο Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ
Πάνω από 400 κιλά ακατέργαστη κάνναβη κατάσχεσε το ΣΔΟΕ
Αγρίνιο: Νέα πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο της 44χρονης
Το μισοκαμένο αυτοκίνητο της 44χρονης γίνεται «φύλλο και φτερό» από τους ειδικούς, καθώς σε αυτό βρίσκεται η λύση, με την οικογένεια του θύματος να επιμένει ότι ο άνθρωπός τους δεν αυτοκτόνησε, αλλά πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Γερμανία: Υπό την απειλή των παιδιών-μαχητών του ISIS
Νέος αυστηρότερος κώδικας δεοντολογίας για τους Επιτρόπους
Καθηγητής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης συνελήφθη για βιασμούς
Η πηγή δήλωσε πως έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα έπειτα από την κατάθεση δύο μηνύσεων εναντίον του Ραμαντάν, μιας γνωστής φυσιογνωμίας στη Μέση Ανατολή.
Β. Κορέα: Ο πλήρης αποκλεισμός σε καύσιμα σημαίνει κήρυξη πολέμου
Συνάντηση αγροτών-Β. Αποστόλου τη Δευτέρα
Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί στο υπουργείο, όπως γνωστοποίησε σε συνέντευξη Τύπου στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης ο αγροτοσυνδικαλιστής, Βαγγέλης Μπούτας, πρόεδρος της Ένωσης Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας.