espa pkm

Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2026, 4:38:59 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018 15:34

Κοπή πίτας στον Κιλκισιακό

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Κιλκισιακός μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα.

Σύσσωμη η διοίκηση υποδέχθηκε το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές και όλοι μαζί δείπνησαν σε ένα όμορφο περιβάλλον.

Τυχεροί της βραδιάς οι Γιάννης Πιπερτζής και Δημήτρης Τοπαλίδης που κέρδισαν το φλουρί και το καθιερωμένο δώρο.

Η Ανγκελα Μέρκελ κατήγγειλε σήμερα, με την ευκαιρία της ημέρας μνήμης των θυμάτων του Ολοκαυτώματος, την επανεμφάνιση του αντισημιτισμού στη χώρα της, ενώ χαρακτήρισε «ντροπή» το γεγονός ότι εξακολουθεί να χρειάζεται να προστατεύονται τα εβραϊκά κτίρια.
Σε δύο σημεία των εθνικών οδών Αντιρρίου - Ιωαννίνων και Πατρών - Πύργου έχουν παρατάξει τρακτέρ και αγροτικά μηχάνημα αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηλείας αντίστοιχα, χωρίς ωστόσο να έχουν κλείσει τους δρόμους.
Στις 3 το μεσημέρι συγκαλεί στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, «μίνι» Υπουργικό Συμβούλιο με τη συμμετοχή του συνόλου της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών, προκειμένου να συζητηθούν τα αποτελέσματα των επαφών στο Νταβός.

«Μετά από τρία χρόνια στη διακυβέρνηση, είμαστε πεπεισμένοι ότι οι προσπάθειές μας και η προώθηση της κοινωνικής ατζέντας αποδίδουν καρπούς», δηλώνει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Humanite.

Ο επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης, σε άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα» υπογραμμίζει ότι «πολιτικοί, φορείς και κόμματα πρέπει να ξανασκεφτούν την στήριξη που προσφέρουν στους ψεκασμένους υπερπατριώτες», σημειώνοντας ότι «άλλωστε, οι πλατείες των αγανακτισμένων που γέννησαν το πολιτικό τέρας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν είναι και τόσο παλιές».
Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε την πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ. Η έκρηξη σημειώθηκε σε περιοχή όπου βρίσκονται πολλές ξένες πρεσβείες και κυβερνητικά κτίρια, ανέφεραν μάρτυρες στο πρακτορείο Reuters.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι νεκροί είναι τουλάχιστον 40 και 140 οι τραυματίες.
Στις 3 το μεσημέρι συγκαλεί στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, «μίνι» Υπουργικό Συμβούλιο με τη συμμετοχή του συνόλου της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών, προκειμένου να συζητηθούν τα αποτελέσματα των επαφών στο Νταβός.
Νεαρά άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, πραγματοποίησαν σειρά επιθέσεων με βόμβες μολότοφ, από τις 23:00 έως τη 1:00, εναντίον αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.
Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του από το γραφείο του στη Βουλή μετά το τέλος της κατ΄ιδίαν συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου, κατηγορώντας τον ότι προβαίνει σε παραχωρήσεις χωρίς ανταλλάγματα.