Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Σε αναμονή επτά χρόνια για τα απόβλητα της Αμιαντίτ
Βούτσης: Να βγούμε από την κρίση με το κεφάλι ψηλά
Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας θέλει νέο κόμμα στα δεξιά της ΝΔ
Παυλόπουλος: Κατάργηση ΕΝΦΙΑ με την... πρώτη ευκαιρία
Μπακογιάννη: Τραγικό λάθος η σαλαμοποίηση του προβλήματος της πΓΔΜ
Ρωσία: Δεν μας φοβίζουν οι οποιεσδήποτε κυρώσεις των ΗΠΑ
Φωτάκης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης δημιουργία ευκαιριών για νέους επιστήμονες
Κίνημα Αλλαγής: Ολομέτωπη επίθεση για πΓΔΜ και οικονομία
Επίθεση στην κυβέρνηση για μυστική διπλωματία και διγλωσσία στο Σκοπιανό αλλά και στη Νέα Δημοκρατία για ακροδεξιά στροφή, εξαπέλυσε το Κίνημα Αλλαγής. Η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου είχε ως βασικά θέματα την υπόθεση του ονόματος των Σκοπίων, ενόψει της συνάντησης Τσίπρα – Γεννηματά, την οικονομία αλλά και οργανωτικά θέματα στην πορεία προς το Συνέδριο.
Κύπρος: Οι κατοχικές αρχές απαγόρευσαν την είσοδο σε έλληνα δημοσιογράφο
Δάσκαλοι Κιλκίς: Όχι στο σφετερισμό της ιστορικής και πολιτισμικής κληρονομιάς της Μακεδονίας
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεδρίαση του στις 22-1-2018 αποφάσισε τα παρακάτω:
Ο Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Κιλκίς εκφράζει την βαθύτατη ανησυχία του για την φημολογούμενη ονοματοδοσία του γειτονικού κράτους, που θα περιλαμβάνει το όνομα Μακεδονία ή παράγωγό του, καθώς και για τον γλωσσικό και εθνικό προσδιορισμό που υποκρύπτει αυτή η πράξη. Ενδεχόμενη ελληνική υποχώρηση θα ενισχύσει τον συνεχιζόμενο αλυτρωτισμό του κράτους που διδάσκεται εμφαντικά στα σχολεία του και διαχέεται στην κοινωνία του.