Το Ισραήλ ανακοινώνει την προγραμματισμένη αγορά δύο KC-46 από τη Boeing για την ενίσχυση των στρατηγικών του δυνατοτήτων. Το Ισραήλ σχεδιάζει να αποκτήσει δύο στρατιωτικά αεροσκάφη εναέριου εφοδιασμού KC-46, τα οποία κατασκευάζονται από την Boeing.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Το Ισραήλ προγραμματίζει την αγορά δύο ιπτάμενων τάνκερ από τη Boeing
Σύλληψη 53χρονου για τραυματισμό 11χρονου στην παραλία Αμμόλοφων Καβάλας
Ελαφρά τραυματίστηκε 11χρονος, υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αμμολόφων Παγγαίου Καβάλας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, ο 11χρονος είχε μεταβεί με την μητέρα του στη παραλία των Αμμολόφων με σκοπό την εκμίσθωση θαλασσίων μέσων αναψυχής.
Συνεχιζόμενη αναζήτηση για δύο υποβρύχιους αλιείς στο Παλιούρι Χαλκιδικής
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο υπηκόων Ρωσίας, ηλικίας 12 και 20 ετών, οι οποίοι, σύμφωνα με τους οικείους τους, είχαν πάει για υποβρύχια αλιεία στη θαλάσσια περιοχή Παλιουρίου, στη Χαλκιδική.
Υπέρ της Διευθύντριας του σχολείου Μ. Βρύσης
Η Κοινότητα Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς με απόλυτο σεβασμό και προσήλωση στη θεσμική διαδικασία, ενώνει τη φωνή της με αυτή του συλλόγου Γονέων του Δημοτικού σχολείου της Μεγάλης Βρύσης, και με πνεύμα συνεργατικότητας και προώθησης του κοινού καλού, ζητά την επανεξέταση της απόφασης παύσης από τα καθήκοντα της Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Μεγάλης Βρύσης κ. Αναστασίας Κωνσταντινίδου.
Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των σχολικών καθαριστών - καθαριστριών
Αναρτήθηκαν την Τετάρτη 20 Αυγούστου στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Κιλκίς και στην ιστοσελίδα του Δήμου τα προσωρινά αποτελέσματα κατάταξης των υποψηφίων που συμμετείχαν στην προκήρυξη πρόσληψης εβδομήντα οκτώ (78) σχολικών καθαριστών – καθαριστριών για το διδακτικό έτος 2025 – 2026.
Επιμορφωτικό Εργαστήριο από την Αναπτυξιακή Κιλκίς Ανάπτυξη του οινοτουρισμού στον ν. Κιλκίς
Ο οινοτουρισμός είναι ένα αναπτυσσόμενο τμήμα της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, με αυξανόμενο ενδιαφέρον για το κρασί και τις μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.
Αμετάβλητη η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35, σύμφωνα με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Η θέση της αμερικανικής κυβέρνησης για την επανένταξη της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 δεν έχει αλλάξει, καθώς, όπως επισημαίνει το γραφείο Νομοθετικών Υποθέσεων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, οι ΗΠΑ παραμένουν πλήρως αφοσιωμένες στην εφαρμογή του νόμου CAATSA.
ΝΑΤΟ: Ειλικρινής συζήτηση για την υποστήριξη στην Ουκρανία
Οι αρχηγοί των γενικών επιτελείων των χωρών μελών του ΝΑΤΟ είχαν μια «εξαιρετική, ειλικρινή συζήτηση» κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με θέμα τα αποτελέσματα των πρόσφατων συνομιλιών γύρω από την σύγκρουση στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της στρατιωτικής επιτροπής της συμμαχίας.
Γάζα: Σημαντική επίθεση κατά ισραηλινών στρατευμάτων
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι σκότωσε τουλάχιστον 10 μαχητές της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, απωθώντας μια επίθεση της ένοπλης πτέρυγας της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης, η οποία ισχυρίζεται ότι σκότωσε έναν απροσδιόριστο αριθμό Ισραηλινών στρατιωτών.
Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους 46χρονη για την επίθεση με χλωρίνη σε βάρος 38χρονου
Ελεύθερες αφέθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια η 46χρονη που κατηγορείται ότι πέταξε καυστικό υγρό και συγκεκριμένα χλωρίνη στο πρόσωπο 38χρονου, καθώς και η 44χρονη η οποία φέρεται να της προμήθευσε το καυστικό υγρό.