espa pkm

Κυριακή, 16 Αυγούστου 2026, 9:13:07 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Οι 63 δικηγόροι της «Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α. Ε.» (ΕΚΧΑ Α. Ε.) καταγγέλλουν την «πρωτοφανή, παράνομη και αντισυνταγματική" αντιμετώπισή τους, καθώς - όπως τονίζουν - είναι οι πρώτοι εργαζόμενοι του Δημόσιου τομέα που απολύονται.
Να θέσει τέρμα στην παράνομη κατάληψη δημόσιου χώρου από τραπεζοκαθίσματα επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος , δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος ο δήμαρχος Αθηνών Γιώργος Καμίνης.

Η αρχή, είπε, γίνεται από το Κολωνάκι και την οδό Τσακάλωφ.
Συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης στην Αττική από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία τέσσερις ημεδαποί με εντάλματα σύλληψης για τοποθέτηση-ενεργοποίση εκρηκτικού εμπρηστικού μηχανισμού την 29η Αυγούστου του 2017 στον Πειραιά.

Πρόκειται για την επίθεση στο στέκι «Φαβέλα» και οι ηλικίες των συλληφθέντων είναι ο ένας 26 ετών, οι δύο 19 ετών και ο τέταρτος 21 ετών.
Διαβουλεύσεις για διμερή θέματα καθώς και για ζητήματα «περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος» θα έχουν την Παρασκευή στην Άγκυρα οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας.

Σε σχεδόν πανομοιότυπες ανακοινώσεις των ΥΠΕΞ των δύο χωρών που δώθηκαν στη δημοσιότητα, σημειώνεται ότι οι διαβουλεύσεις θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των τακτικών διαβουλεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών.
Απαντητική επιστολή στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για το θέμα της ονομασίας της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας απέστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Στην επιστολή του, ο πρωθυπουργός αφού ευχαριστεί τονΑρχιεπίσκοπο για την επιστολή της 10ης Ιανουαρίου και του εύχεται για το νέο έτος, σημειώνει πως η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει «με αίσθημα εθνικής ευθύνης, αμετακίνητης προάσπισης των εθνικών συμφερόντων, και επιδίωξης σχέσεων ειρήνης, συνεργασίας, και φιλίας, με όλους τους λαούς της περιοχής» το ονοματολογικό ζήτημα της ΠΓΔΜ.

Μετά την άγονη προ εβδομάδων δημοπρασία για την εκμίσθωση του δημοτικού αναψυκτηρίου στο Λόφο Αγίου Γεωργίου, ο Δήμος Κιλκίς προχώρησε σε επαναδημοπράτησή του ακριβώς με τους ίδιους όρους που περιέχονταν και στην αρχική δημοπράτηση. Κι αυτό είναι κάτι εκ του νόμου επιβαλλόμενο.

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 21:00

Καμμένος: Ούτε new ούτε upper Μακεδονία

Η Μακεδονία είναι μια και ελληνική, όπως την περιέγραψε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Δεν εκχωρούμε τον ελληνικό όρο "Μακεδονία". Υπάρχουν σλαβικοί όροι, όπως Βαρντάρσκα, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν και οι οποίοι δεν θα περιέχουν τον όρο Μακεδονία και τους οποίους αποδεχόμαστε, ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος στην ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ.
«Προτιμώ να πάω σπίτι μου, παρά να υποχωρήσω σε θέματα αρχών. Δεν πρόκειται να αφήσω τις αρχές μου για χάρη της εξουσίας» ανέφερε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ACTIVE 107,4 & 102,5, ο κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.
Απάντηση μετά τη δημοσιοποίηση εγγράφου, στο οποίο παρουσιάζεται ο ρώσος πρόεδρος ως απειλή, δίνει η Μόσχα. Η έκθεση της αμερικανικής Γερουσίας «στερείται βάσης και βλάπτε τις σχέσεις ανάμεσα στη Μόσχα και τη Ουάσινγκτον», δήλωσε το Κρεμλίνο.
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 20:50

Νέα άδεια ζητεί ο Κουφοντίνας

Νέο αίτημα χορήγησης αδείας υπέβαλε ο ισοβίτης για την υπόθεση της 17Νοέμβρη ,Δημήτρης Κουφοντίνας, στο Συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού. Μετά τη συμπλήρωση δύο μηνών από την πρώτη του άδεια, ζητεί (όπως προβλέπει ο νόμος) νέα ολιγοήμερη άδεια από τις φυλακές.