espa pkm

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2026, 8:50:12 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Παρατείνεται έως τις 31.3.2018 το πρόγραμμα ''Στέγαση και Επανένταξη'' που υλοποιεί ο Δήμος Κιλκίς. Η Δημοτική Αρχή και οι αρμόδιες υπηρεσίες εξάντλησαν κάθε περιθώριο προκειμένου περισσευούμενες πιστώσεις, με μικρή συμπληρωματική οικονομική ενίσχυση που δόθηκε από το υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, να χρησιμοποιηθούν για νέα παράταση του προγράμματος με σκοπό να ωφεληθούν οι εξυπηρετούμενοί του.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς.

Η απονομή χάριτος από τον προέδρο του Περού, Πέδρο Πάμπλο Κουτσίνσκι, στον πρώην πρόεδρο Αλμπέρτο Φουχιμόρι είναι μια σοκαριστική «προσβολή» για τα θύματα και μια σοβαρή οπισθοδρόμηση στο κράτος δικαίου, δήλωσαν εμπειρογνώμονες των Ηνωμένων Εθνών για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 22:50

Ισραήλ: Προσευχήθηκαν στον Θεό να βρέξει

Καθώς η τεχνολογία φαίνεται να μην μπορεί να λύσει το πρόβλημα, ο υπουργός Γεωργίας του Ισραήλ βρήκε μια ανορδόθοξη λύση για τη λειψυδρία στη χώρα του: συγκέντρωσε αρκετές εκατοντάδες πιστούς στο Τείχος των Δακρύων, στην Ιερουσαλήμ, για να προσευχηθούν όλοι μαζί να βρέξει.
Συνελήφθη και παραπέμπεται στην δικαιοσύνη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας ο πρώην διευθυντής του εργοστασίου «Μενσεβίκ» της Μόσχας, Ιλιά Αβεριάνοφ, ο οποίος, χθες, ύστερα από μια φραστική διένεξη με την νέα διεύθυνση του εργοστασίου άρχισε να πυροβολεί εναντίον των μελών της, με αποτέλεσμα να σκοτώσει έναν φύλακα του εργοστασίου.
Υπεγράφη από τον ιταλό πρόεδρο της Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματταρέλλα, το διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής και της Γερουσίας.

Το δικαίωμα επιλογής της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών ανήκει στην ιταλική κυβέρνηση, η οποία αναμένεται να συνεδριάσει το βράδυ της Πέμπτης.
Μειωμένο επίδομα πετρελαίου θέρμανσης κατά 50% θα λάβουν για την περίοδο 15 Οκτωβρίου 2017 έως 30 Απριλίου 2018 οι δικαιούχοι σύμφωνα με την απόφαση που υπογράφηκε το απόγευμα της Πέμπτης.
Πολύ σημαντική υπόθεση χαρακτήρισε τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και τη λειτουργία της εταιρείας ΣΕΚΑΠ η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη.

«H διασφάλιση των θέσεων εργασίας και της λειτουργίας της εταιρείας είναι για τη Νέα Δημοκρατία μια πολύ σημαντική υπόθεση» τόνισε η κ.
Ασυνόδευτος ανήλικος πρόσφυγας που έφτασε στην Γερμανία την άνοιξη του 2016 είναι ο 15χρονος Αφγανός που τραυμάτισε, την Τετάρτη, θανάσιμα με μαχαίρι μια συνομήλική του Γερμανίδα, σε σούπερ μάρκετ της πόλης Κάντελ, στη Ρηνανία-Παλατινάτο.
Πρωτοφανές κύμα ψύχους πλήττει τις Ηνωμένες Πολιτείες, με τις θερμοκρασίες υπό του μηδενός να ευθύνονται για την εικόνα παράλυσης που παρουσιάζουν αρκετές πολιτείες. Στην κατάψυξη βρίσκεται η Μινεσότα, με το πολικό κρύο να αγγίζει τους -37 βαθμούς κελσίου.