espa pkm

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2026, 9:55:01 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Πανικός επικράτησε για λίγα λεπτά στο αεροδρόμιο του Σεντ Λούις, όταν στην ατμόσφαιρα μύρισε... καμένο, οδηγώντας τις αρχές στο να εκκενώσουν τον χώρο.

Ο φόβος των τρομοκρατικών επιθέσεων έχει αυξηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα οι αστυνομία να είναι σε εγρήγορση κυρίως όσον αφορά τους πολυσύχναστους χώρους.
Το 2017 ήταν μία ταραγμένη χρονιά που ξεκίνησε με την εγκατάσταση του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο και σημαδεύτηκε από σειρά εκλογικών αναμετρήσεων που μετέβαλαν το ευρωπαϊκό πολιτικό τοπίο.

Η ευρωπαϊκή ειδησεογραφική ιστοσελίδα Politico ανακηρύσσει τους νικητές και τους χαμένους της χρονιάς που φεύγει.

Την περίοδο των γιορτών καταγράφεται αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ. Ωστόσο η Τροχαία καραδοκεί, υποβάλλοντας σε ελέγχους τους τολμηρούς που συνδυάζουν αλκοόλ και οδήγηση. Ποιο είναι το νόμιμο όριο κατανάλωσης και με πόσα ποτά το υπερβαίνουμε;

Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 16:50

Κυβέρνηση: Στόχος να μην κλείσει η ΣΕΚΑΠ

«Ο στόχος είναι να μην κλείσει η καπνοβιομηχανία» τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος προσθέτοντας ότι «στο όριο όπου μπορούμε να κινηθούμε και στο πλαίσιο της έννομης τάξης θα πάρουμε οποίες πρωτοβουλίες μπορούμε για να μην χαθούν 170 θέσεις εργασίας».
«Παγωμένα» εξαιτίας της οικονομικής κρίσης θα παραμείνουν το νέο έτος τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού σε αρκετούς δήμους της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, ορισμένες δημοτικές αρχές, όπως αυτή του Γιάννη Μπουτάρη, θα προχωρήσουν σε μειώσεις τελών, ενώ κάποιες άλλες διεύρυναν τις ομάδες των πολιτών που απολαμβάνουν ειδικές εκπτώσεις ή και πλήρη απαλλαγή για κοινωνικούς λόγους.
Το σκάφος σεισμικών ερευνών «Barbaros» στέλνει στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (AOZ) η Τουρκία, κλιμακώνοντας την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η αποστολή του «Barbaros» γίνεται, σύμφωνα με την τουρκική Aksam, ως απάντηση στην εγκατάσταση του γεωτρύπανου Saipem 12000 στη θέση «Καλυψώ» του τεμαχίου 6 της κυπριακής ΑΟΖ.
Ένας άνθρωπος έχασε την Τρίτη το βράδυ τη ζωή του από την πτώση ενός γερανού εργοταξίου, εξαιτίας της καταιγίδας και των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην παραλιακή πόλη Νιούπορτ στο βορειοδυτικό τμήμα του Βελγίου, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι δημοτικές αρχές της πόλης.
Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της μια γυναίκα από την Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν πήγε να ελέγξει τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Η τιμή που καλούνταν να πληρώσει ήταν κάτι παραπάνω από το συνηθισμένο, ανερχόταν στα.
Δεν έχετε αποφασίσει τι δώρο θα κάνετε στους αγαπημένους σας για τα Χριστούγεννα; Αυτό το πρόβλημα φαίνεται να... μην είχε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων οι οποίοι συνελήφθησαν με 27 κιλά χασίς, τα οποίο προόριζαν για δώρο, σύμφωνα με όσα είπαν στους αστυνομικούς.
Αίσιο τέλος είχε τελικά το πρόβλημα ηλεκτροδότησης που αντιμετώπισε η Ντίσνεϋλαντ στην Φλόριντα των ΗΠΑ την Τετάρτη, μετά από τη διακοπή ρεύματος που προκάλεσε αναστάτωση σε πολλούς επισκέπτες.

Ένα πρόβλημα στον μετασχηματιστή ήταν αρκετό για να μείνουν χωρίς ρεύμα συγκεκριμένες εγκαταστάσεις για περίπου 2 ώρες, απογοητεύοντας όμως έτσι εκατοντάδες επισκέπτες.