espa pkm

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2026, 3:39:14 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 20:42

Ζητούν εργάτη-οδηγό στη ΒΙΠΕ Κιλκίς

Η γαλακτοβιομηχανία ΔΟΙΡΑΝΗ ΑΕ προτίθεται να προσλάβει άντρα εργάτη και οδηγό με δίπλωμα Γ΄κατηγορίας.
Ο χώρος εργασίας βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου στο Κιλκίς.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του σήμερα επειδή η Ρωσία, όπως υποστηρίζει, δεν συμβάλει στις προσπάθειες της Ουάσινγκτον και του Πεκίνου να ασκήσουν πίεση στη Βόρεια Κορέα για να διακόψει τα στρατιωτικά προγράμματά της.
Στην πεποίθηση ότι είναι απαραίτητη η διεξαγωγή συζήτησης για τη μεταρρύθμιση της Ευρωζώνης συγκλίνουν Γαλλία και Γερμανία. Μετά τις εργασίες της Συνόδου στις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, είπε ότι στόχος είναι να ληφθούν οι «πρώτες αποφάσεις» τον Ιούνιο, ενώ η γερμανίδα Καγκελάριος εξέφρασε τη βούλησή της να υπάρξει συμφωνία για το μέλλον της ευρωζώνης.
Τέσσερις μαθητές έχασαν χθες τη ζωή τους όταν ένα τρένο έκοψε στα δύο ένα σχολικό λεωφορείο σε μια ισόπεδη διάβαση έξω από την πόλη Περπινιάν στη νοτιοδυτική Γαλλία.

Είκοσι άνθρωποι τραυματίστηκαν επίσης, οι 11 από τους οποίους σοβαρά, σύμφωνα με τον Γάλλο πρωθυπουργό Εντουάρ Φιλίπ, ο οποίος μετέβη αμέσως τον τόπο του δυστυχήματος.
Απάντηση στις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με την αδιαπραγμάτευτη δέσμευση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, να μειώσει τους φόρους, εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Η λέξη δέσμευση είναι η ακριβώς αντίθετη από τη λέξη «kolotoumba» που ο κ.
Ευρύ πεδίο σχολιασμών και επικρίσεων έχει ανοίξει η δήλωση του προέδρου του Συμβουλίου της ΕΕ, Ντόναλντ Τουσκ, σχετικά με την πολιτική για το προσφυγικό ζήτημα. Μετά τη λήξη των εργασιών της Συνόδου Κορυφής, ενώ δεν προκρίθηκαν ειδικές προτάσεις για το προσφυγικό, Γερμανία και Γαλλία κατέδειξαν την αντίθεσή τους στις προτάσεις Τουσκ.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε για ακόμη φορά τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι «έριξαν μια βόμβα στη Μέση Ανατολή» με την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, ένα μέτρο που έχει προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις στην περιοχή.
Φόρους 100 εκατομμυρίων ευρώ θα καταβάλλει στο ιταλικό Δημόσιο η εταιρία διαδικτυακού εμπορίου Amazon, μετά από συμφωνία με το υπουργείο Οικονομικών της Ρώμης.

Πρόκειται για το ίδιο ποσό που της είχε ζητηθεί από την ιταλική υπηρεσία φοροεισπράξεων, η οποία είχε βγάλει το συμπέρασμα ότι η Amazon προχώρησε σε ελλιπή φορολογική δήλωση και είχε ζητήσει να της καταβληθούν, ακριβώς, 100 εκατομμύρια ευρώ.
Μαίνονται οι συγκρούσεις ανάμεσα σε Παλαιστίνιους και ισραηλινές δυνάμεις. Δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από πυρά Ισραηλινών στη λωρίδα της Γάζας, ενώ συμμετείχαν σε διαδηλώσεις κατά της αναγνώρισης από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας στη Γάζα.