Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Πιάστηκαν με «σκονάκια» στις εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης
Την άμεση παρέμβαση της αστυνομίας, προκειμένου να διερευνήσει περιστατικό εξαπάτησης που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας γραπτών εξετάσεων οδικού μεταφορέα, ζήτησε η Περιφέρεια Αττικής.
Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε από τους επιτηρητές της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής ότι εξεταζόμενο άτομο λάμβανε οδηγίες μέσω μικροσκοπικού ακουστικού και κινητού τηλεφώνου.
Δίωξη και για παιδική πορνογραφία στον «ανάπηρο» της Δάφνης
Στο υλικό από τις κάμερες και τον σκληρό δίσκο υπολογιστή που εντόπισε η αστυνομία στην ημιυπόγεια κατοικία του - κολαστήριο, φέρονται να εντοπίστηκαν φωτογραφίες και βίντεο με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά.
Καθαρές εξηγήσεις ζήτησαν από Καμμένο, ΝΔ, ΔΗΣΥ, Ποτάμι
Λιάκος: Είμαστε υποχρεωμένοι να πουλήσουμε τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ
Erasmus: Τριάντα χρόνια εμπειρίες ζωής χάρη στον Μανουέλ Μαρίν
Αυστρία: Έκρηξη με νεκρό και τραυματίες σε σταθμό φυσικού αερίου
«Εκρηξη σημειώθηκε στις 08.45 (τοπική ώρα, 09.45 ώρα Ελλάδος) και ακολούθησε πυρκαγιά.