espa pkm

Κυριακή, 9 Αυγούστου 2026, 10:14:32 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τα αντιβιοτικά αποτελούν λύση στην αντιμετώπιση των λοιμώξεων που μας ταλαιπωρούν τον χειμώνα καθώς, εκτός από την εκρίζωση των παθογόνων μικροβίων, συνδράμουν στην ταχύτερη ανακούφιση των συμπτωμάτων. Αξίζει να σημειωθεί πως συχνά χρησιμοποιούνται λανθασμένα ως θεραπευτική αγωγή, ακόμα και για τη.
Δίπλα μας, αλλά και μακριά μας, υπάρχουν γυναίκες που φτάνουν να γεννήσουν χωρίς να έχουν πάει ούτε μία φορά στον γιατρό στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Δίπλα μας, αλλά και μακριά μας, υπάρχουν γυναίκες που χάνουν τη ζωή τους για να φέρουν στον κόσμο μια νέα ζωή.
Τη Δευτέρα στις 11 Δεκεμβρίου 2017 ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, θα συμμετάσχει, στις Βρυξέλλες, στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η συζήτηση θα εστιασθεί, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, στις τελευταίες εξελίξεις στο Ιράκ και στην αυτόνομη περιφέρεια του Κουρδιστάν.

Γράφει η Κωνσταντίνα Γεράκη.

Ελλάς, τι θα γίνει φίλε μου με μας;
Πριν λίγα χρόνια το ακούγαμε το τραγουδάκι και διαμαρτυρόμασταν γενικώς και αορίστως. Ξέραμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, υποπτευόμασταν ότι θα ΄ρθουν μήνες δύσκολοι και χρόνοι οργισμένοι αλλά επειδή είμαστε Ελληνάρες, που σημαίνει μ΄ ένα φραπεδάκι τα ξεχνάμε όλα, δεν δίναμε και πολύ σημασία.

Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2017 21:09

Αγώνας ζωής και συνεχούς προσπάθειας

Πολλαπλά είναι τα μηνύματα που πέρασαν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Η 3 Δεκέμβρη αποτελεί ορόσημο στην προσπάθεια ενημέρωσης του κόσμου για θέματα αναπηρίας και ευαισθητοποίησής του για τους συνανθρώπους μας που τη βιώνουν καθημερινά.Είναι ένας αγώνας ζωής και συνεχούς προσπάθειας, τόσο για τους ίδιους,όσο και για το συγγενικό περιβάλλον.

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Βετεράνοι Γουμένισσας, συμμετείχαν σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με τους Βετεράνους Νεάπολης Θεσσαλονίκης, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νεάπολης στην περιοχή Στρεμπενιώτη, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, στις 6 το απόγευμα.

Το σκορ έληξε 4-3 υπέρ των γηπεδούχων.

Οι Βετεράνοι Γουμένισσας ευχαρίστησαν για την θερμή υποδοχή, την φιλοξενία και την άριστη διοργάνωση, τους Βετεράνους Νεάπολης προσφέροντας τους κρασί Γουμένισσας φιλοτεχνημένο με το λογότυπο της ομάδος, ενώ οι Βετεράνοι Νεάπολης τους προσέφεραν τον θυρεό της ομάδας.

Περίπου 140 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν στις συγκρούσεις που ξέσπασαν σήμερα με τις ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας, όπως έγινε γνωστό από την παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνο. Οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν κοντά στα τείχη της Παλιάς Πόλης και διήρκησαν σχεδόν 6 ώρες.
Οι ΗΠΑ χαιρέτησαν το τέλος της «ειδεχθούς κατοχής» του Ιράκ από την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, αφού ο πρωθυπουργός της χώρας Χάιντερ αλ Αμπάντι ανακοίνωσε την ήττα των τζιχαντιστών έπειτα από σφοδρές συγκρούσεις τριών ετών.
Δεκάδες Παλαιστίνιοι, οι οποίοι διαμένουν στην Κύπρο, πραγματοποίησαν το απόγευμα πορεία διαμαρτυρίας στη Λευκωσία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.
Επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο ορειβατών στήθηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής στον Όλυμπο.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο ορειβάτες ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από γκρεμό.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο ένας από τους δύο ορειβάτες είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο στη θέση Πριόνια.