Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Γερμανία: Απαγορεύει τη χρήση Twitter στο Κοινοβούλιο ο Σόιμπλε
Σε μια επιστολή που δημοσιεύτηκε σε γερμανικά ΜΜΕ σήμερα, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της χώρας επισήμανε σε βουλευτές ότι «το να χρησιμοποιούν συσκευές για να φωτογραφήσουν, να αναρτούν μηνύματα στο Twitter ή να στέλνουν μηνύματα από την αίθουσα της ολομέλειας δεν είναι προσήκον προς τις διαδικασίες της Bundestag».
Συνελήφθη ο έλληνας χειριστής σκάφους που μετέφερε πρόσφυγες
Το ταχύπλοο με τους πρόσφυγες και μετανάστες εντοπίστηκε από πλωτό του λιμενικού στη διάρκεια περιπολίας στη θαλάσσια περιοχή πέντε ναυτικά μίλια βορειοδυτικά του διαύλου Λευκάδας.
Λάρισα: Δεσμεύσεις αναλαμβάνει ο ΟΣΕ για την ασφάλεια των γραμμών
ΚΩΣΤΑΣ ΒΙΟΛΙΤΖΗΣ: Το Επιμελητήριο Αλλάζει
• Διαρκής ενημέρωση-πληροφόρηση όλων των μελών, με κάθε ΤΡΟΠΟ και κάθε ΜΕΣΟ.
• Άμεση προτεραιότητα στην έναρξη λειτουργίας του (Κ.Υ.ΕΠΙΧ.) Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων, με σκοπό την παροχή συμβουλευτικής,
Κι έτσι και ...γιουβέτσι
Να ξεκινήσουμε από τα θετικά: Το ΤΑΙΠΕΔ στην πρόσκληση ανάθεσης - ανάδειξης παραχωρησιούχου εκμετάλλευσης της Εγνατίας και των τριών καθέτων της μεταξύ των οποίων και το τμήμα από την Χαλάστρα έως τους Ευζώνους,
Ούφ, τα καταφέραμε!
Αγαπητές και Αγαπητοί φίλοι.
Ούφ τελειώσαμε.
Φέραμε σε πέρας με μεγάλη επιτυχία τις εκλογικές διαδικασίες που αναλάβαμε, για την ανάδειξη του επικεφαλής της Δημοκρατικής Παράταξης.
Τελειώσαμε καλά, ότι αρχίσαμε καλά. Σας ευχαριστώ όλες και όλους.
Αναστασιος Αμανατίδης: Το Κιλκίς κάποτε "Τας θύρας, τας θύρας..."
Έλεγε ο παπά - Ηλίας, εφημέριος του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς (1939 – 1959), λίγο πριν το ‘’πιστεύω’’, περίπου στη μέση της κυριακάτικης λειτουργίας, …’’τας θύρας, τας θύρας εν σοφία πρόσχωμεν’’… που σημαίνει προσοχή στις πόρτες της εκκλησίας και συμπλήρωνε,
Μπάρμπα Κώτσιος, το προσφυγάκι της Ανατολικής Θράκης, ο Αη Γιώργης και το σπήλαιο του Κιλκίς
Μετά την αποφοίτησή μου από τη σχολή, τοποθετήθηκα στο Κιλκίς τον Ιούλιο του 1969. Στην πρώτη μου άδεια αντάμωσα με τον επιστήθιο φίλο, συμμαθητή και συνάδελφο μου Θανάση στο χωριό του, το Σώστη της Κομοτηνής.
Εκδρομή Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στην Αθήνα
Τριήμερη εκδρομή στην Αθήνα διοργανώνει το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, από 1 έως 3 Δεκεμβρίου 2017. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διήμερη διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης με πρωινό και επισκέψεις σε σημαντικά σημεία αναφοράς και αξιοθέατα της πρωτεύουσας.
"Αρμονική συμβίωση" στην ΤΕΧΝΗ και «Το σακάκι που βελάζει»
"Αρμονική συμβίωση" στην ΤΕΧΝΗ
Εντυπωσίασε με τις μοντέρνες γραμμές του, ο Χαρίτων Παπαδόπουλος στην πρώτη του ατομική έκθεση με τίτλο "Αρμονική συμβίωση", στον εκθεσιακό χώρο της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς.