Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Σουηδία: Έκρηξη σε κλαμπ στο Μάλμε
Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, δεν υπάρχουν τραυματίες, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό τι προκάλεσε την έκρηξη.
Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στη Νέα Υόρκη
Επίκαιρη ερώτηση Κ. Μητσοτάκη για την εγκληματικότητα και τη βία
Το μεγάλο παζάρι στο Βερολίνο για το υπουργείο Οικονομικών
Χρειάζονται επιπλέον μεταρρυθμίσεις στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας
Βουλή: Επίκαιρη ερώτηση του Κ. Μητσοτάκη για την εγκληματικότητα και τη βία
Τσίπρας: Η δημόσια περίθαλψη είναι υπέρτατο κοινωνικό αγαθό
Ο Αλέξης Τσίπρας υπογραμμίζει πως πρόκειται για αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών, ενώ σε σποτάκι που επίσης έχει αναρτηθεί παρουσιάζεται η πολιτική της κυβέρνησης για τη δημόσια υγεία και την πρόσβαση των πολιτών σ' αυτή.
Κουκλοθέατρο: Και ξανά προς τη δόξα τραβά
Ένας θεσμός που εντάσσει το Κιλκίς στο πολιτιστικό χάρτη της χώρας, το διεθνές φεστιβάλ κουκλοθέατρου και παντομίμας, ύστερα από την περσινή προφεστιβαλική του εκδοχή, επανέρχεται φέτος υπό την πλήρη καταξιωμένη μορφή του, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.
Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του της Δευτέρας ομόφωνα αποδέχτηκε σχετική εισήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Δημ. Τσαντάκη και το Φεστιβάλ θα διοργανωθεί στο εξαήμερο 9 με 15 Δεκεμβρίου.
Αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να σχηματίσει συνδυασμό στο Επιμελητήριο!
Η αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να συστοιχίσει την εκλογική του επιρροή με την παρουσία του στους κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς φορείς -πλην ίσως των εκπαιδευτικών- ήταν εγνωσμένη ακόμη και στις εποχές της παντοδυναμίας του κόμματος.
Και δεν είναι ούτε η κυβερνητική φθορά που αναπόφευκτα έχει, εκείνη που μπορεί να εξηγήσει την αδυναμία του να βρει υποψήφιους ακόμα και στο Επιμελητήριο Κιλκίς των 5000 μελών και των 2500 οικονομικά τακτοποιημένων και άρα δυνητικά ψηφοφόρων στις εκλογές του προσεχούς Δεκεμβρίου.
Τα δελτία του Χαντ μπολ και τα σουβλάκια της Βυρώνειας
Του Αναστάσιου Αμανατίδη.
Τ ο 1985 η ομάδα Χαντ – Μπωλ του ΓΑΣ Κιλκίς, ήταν από τις δυνατές και υπολογίσιμες στον βόρειο όμιλο της β’ Εθνικής. Το προηγούμενο καλοκαίρι φιλοξενήσαμε στο Κιλκίς το πανελλήνιο εφηβικό πρωτάθλημα, όπου καταλάβαμε την τιμητική τέταρτη θέση.
Στην πορεία του πρωταθλήματος παίζαμε ένα σημαντικό αγώνα εκτός έδρας στις Σέρρες με τον επίσης δυνατό τοπικό ΑΟΣ. Την ομάδα συνόδευσα εγώ (πρόεδρος). Στις Σέρρες, ολίγον προ του αγώνα, διαπιστώνουμε ότι τα δελτία των αθλητών ξεχάσθηκαν στο Κιλκίς.