Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Νέα διαδικασία χωρίς αναμονή για τις προσωποποιημένες «έξυπνες» κάρτες
Σβίγκου: Ενωμένη η κυβερνητική πλειοψηφία
ΑΝΕΛ: Η δεδηλωμένη χάνεται μόνο με πρόταση μομφής, ιδού η Ρόδος
Οι διακρατικές σχέσεις στη συνάντηση Μητσοτάκη-Σέρβου πρέσβη
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα με πηγές από τη Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίστηκε η αμοιβαία βούληση για την περαιτέρω ενδυνάμωση και αναβάθμιση των σχέσεων των δύο χωρών.
Συνάντηση Τσίπρα με νέους επιχειρηματίες στον Βόλο
Συμβολική πράξη η κήρυξη της ανεξαρτησίας της Καταλονίας
Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης: Δεκτό το αίτημα των ρωσικών αρχών για έκδοση του «Mr Bitcoin»
Πάτρα: Συλλήψεις για εξώθηση ανηλίκων στην πορνεία
Ειδικότερα, το βράδυ της Τρίτης συνελήφθησαν ένας 32χρονος υπήκοος Πακιστάν και ένας 54χρονος Έλληνας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών, της παιδικής πορνογραφίας και της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.
ΠΝΟ: Προς κινητοποιήσεις αν το κράτος πάρει την περιουσία του ΝΑΤ
Το ζήτημα είναι φλέγον για την ΠΝΟ και αποτελεί ένα από τα θεμελιώδη αιτήματα του κλάδου, για το οποίο μάλιστα πραγματοποιήθηκε η εννιαήμερη απεργία της Ομοσπονδίας του 2016 και η πενθήμερη του 2017.