Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης έφτασε, λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα, ο Ούρος Ράτσιτς. Ο Σέρβος μέσος έχει φτάσει σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Άρη, αφήνοντας το Καμπιονάτο και τη Σασουόλο.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Άρης: Υποδέχεται τον Ράτσιτς στην Θεσσαλονίκη
Εντοπίστηκε η 33χρονη τουρίστρια από τη Σερβία που είχε αγνοηθεί στη Χαλκιδική
Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της 33χρονης τουρίστριας από τη Σερβία, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν το τελευταίο 24ωρο στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.
Η γυναίκα εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα στη Χανιώτη, οικισμός που γειτνιάζει με το Πευκοχώρι.
Φον ντερ Λάιεν: Παράταση αναστολής αντιμέτρων μέχρι αρχές Αυγούστου
Θα παρατείνουμε την αναστολή των αντιμέτρων μας μέχρι τις αρχές Αυγούστου. Και ταυτόχρονα θα συνεχίσουμε να προετοιμάζουμε τα αντίμετρα, δήλωσε η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου, μετά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Ινδονησίας και τη νέα εμπορική συμφωνία Ευρώπης – Ινδονησίας.
Βόρεια Κορέα: Έτοιμη για στρατιωτική δράση κατά απειλών από ΗΠΑ, Ιαπωνία και Νότια Κορέα
Η Βόρεια Κορέα δήλωσε σήμερα ότι είναι έτοιμη ν’ αναλάβει στρατιωτική δράση για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε απειλής ασφάλειας εναντίον της. Αυτή η προειδοποίηση απευθύνεται στις ΗΠΑ, τη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία, μετά από τη διεξαγωγή μιας πρόσφατης αεροπορικής άσκησης από τους συμμάχους των ΗΠΑ, με τη συνοδεία ενός αμερικανικού στρατηγικού βομβαρδιστικού.
Απειλή δασμών από τον Λευκό Οίκο: Η εμπορική συμφωνία πρέπει να βελτιωθεί
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει διαβάσει μερικές προσφορές εμπορικών συμφωνιών και νομίζει ότι θα πρέπει να βελτιωθούν, δήλωσε σήμερα ο Κέβιν Χάσετ, σύμβουλος Οικονομικών του Λευκού Οίκου.
Έρευνες για την εξαφάνιση 33χρονης Σερβίδας τουρίστριας στο Πευκοχώρι
Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον εντοπισμό της 33χρονης παραθερίστριας από τη Σερβία, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται το τελευταίο 24ωρο στην περιοχή του Πευκοχωρίου Χαλκιδικής.
Δράμα: Ένας 18χρονος σώθηκε από πνιγμό σε πισίνα μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες διάσωσης
Ένας 18χρονος κινδύνευσε να πνιγεί σε πισίνα με νεροτσουλήθρες στην Προσοτσάνη Δράμας, καθώς ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το νερό και επανήλθε χάρη σε άμεσες προσπάθειες καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ).
Απαγόρευση κυκλοφορίας τη Δευτέρα σε περιοχές του δήμου Κασσάνδρας λόγω κινδύνου πυρκαγιάς
Απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων θα ισχύσει αύριο (Δευτέρα 14/7) σε περιοχές του δήμου Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική, λόγω υψηλού κινδύνου πρόκλησης δασικής πυρκαγιάς, σύμφωνα με απόφαση της αρμόδιας Αντιπεριφερειάρχη Αικατερίνης Ζωγράφου.
Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Δευτέρα 14-07-2025 στην Π.Ε. Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr), για αύριο Δευτέρα 14-07-2025, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στην Π.Ε. Κιλκίς.
Ουκρανία: Θάνατοι υπόπτων για τη συνεργασία με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και τη δολοφονία συνταγματάρχη
Πράκτορες των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών σκοτώθηκαν σήμερα στην περιοχή του Κιέβου, κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης της ουκρανικής μυστικής υπηρεσίας SBU για τη σύλληψή τους, καθώς ήταν ύποπτοι για τη δολοφονία ενός συνταγματάρχη της SBU την προηγούμενη εβδομάδα, ανακοίνωσε η Ουκρανία.