Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Βαγδάτη: Νέες απειλές και μέτρα κατά του ιρακινού Κουρδιστάν
Η ΕΕ δεν βλέπει μεγάλη πρόοδο στον νέο γύρο συνομιλιών για Brexit
Φωτιά εν κινήσει σε μεταγωγικό της ΕΛ.ΑΣ.
Ως αίτιο για την εκδήλωση της φωτιάς εξετάζεται το ενδεχόμενο μηχανικής βλάβης, ενώ τη φωτιά έσβησαν αστυνομικοί, ενώ τους κρατούμενους παρέλαβε άλλο όχημα.
Η ατζέντα της συνάντησης Τραμπ -Τσίπρα στον Λευκό Οίκο
Βουλή (live): Διχάζει τον ΣΥΡΙΖΑ η διόρθωση φύλου από τα 15 έτη
Τεταμένη αναμένεται η συζήτηση στη Βουλή καθώς το εν λόγω νομοσχέδιο έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις πολλών κομμάτων της αντιπολίτευσης αλλά και κυβερνητικών βουλευτών τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και των ΑΝΕΛ.
Κατατέθηκε βελτιωμένη η τροπολογία για τα μειονοτικά σωματεία
<div>Σεραφείμ: Η Εκκλησία να λάβει μέτρα γι' αυτούς που νομοθετούν με ασέβεια</div>
O Τσε παραμένει ως ίνδαλμα, ως αντάρτης έσβησε
Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ η Μαρία Σπυράκη
Ιράν απειλεί ΗΠΑ με αιχμή τους Φρουρούς της Επανάστασης
«Ελπίζουμε ότι οι ΗΠΑ δεν θα προβούν σε αυτό το στρατηγικό σφάλμα», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μπαχράμ Κασεμί στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.
