Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
DW: Η πρώην πρόεδρος του AfD κατηγορείται για ψευδορκία
Ρωσία: Δημιουργία νέου τρομοκρατικού δικτύου σχδιάζει το ISIS
Αέριο σαρίν στη Συρία πριν από τη φονική επίθεση στο Χαν Σεϊχούν
Επίμονος βήχας και φαρσέρ επισκίασαν την κεντρική ομιλία της Μέι
Συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο για την Καταλωνία
Τουρκία: Ισχυρότερα μέτρα ως αντίποινα για το δημοψήφισμα στο Ιρακινό Κουρδιστάν
Στην Εξεταστική της Βουλή οι παράνομες χρηματοδοτήσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ
Με θέμα ημερήσιας διάταξης «Εισαγωγικές τοποθετήσεις για το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ», ξεκίνησε, σήμερα Τετάρτη, η γ' φάση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας για τα έτη 1997- 2014, και αφορά μεταξύ άλλων υπέρογκα ποσά που έχουν καταβληθεί για διαφημιστική δαπάνη, συμβάσεις αγοράς, μίσθωσης και χρήσης ακινήτων, εικονικά τιμολόγια, διορισμούς κ.
Ανάκληση σοκολατούχου ροφήματος από τον ΕΦΕΤ
Στην ανάκληση σοκολατούχου ροφήματος το οποίο περιέχει τα μη εγκεκριμένα για τα τρόφιμα συστατικά «Rhodiola rosea» και «ρίζα Gonyak» προχωρά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.
Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, μετά από έλεγχο στο προϊόν με την εμπορική ονομασία «IASIS Σοκολατούχο Ρόφημα Choco Slim» σε συσκευασία των 175 γρ.
Καταδίκες στρατιωτικών για απόπειρα δολοφονίας Ερντογάν στο πραξικόπημα
Ο «χάρτης» των αυτονομιστικών κινημάτων στην Ευρώπη
Κορσική
Η Κορσική είναι η μοναδική γαλλική κοινότητα, εκτός των υπερπόντιων κτήσεων και εδαφών, που απολαμβάνει ειδικού καθεστώτος.