espa pkm

Κυριακή, 26 Ιουλίου 2026, 6:32:45 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 22:04

Ο Μαριάς μιλάει στην Αξιούπολη

Ο ευρωβουλευτής και πρόεδρος του κόμματος "Ελλάδα ο Άλλος Δρόμος" καθηγητής Νότης Μαριάς θα μιλήσει την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, στις 19:30 στον πολυχώρο "Αίσθησις", οδός Ξενοπούλου Γρηγορίου, Αξιούπολη - Κιλκίς, για τα εθνικά θέματα, το μεταναστευτικό,το ασφαλιστικό, τα αγροτικά θέματα και τα κόκκινα δάνεια.

Γράφει ο Γιώργος Φραγγίδης, πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς, μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ. 

Σε μερικές εβδομάδες οι προοδευτικοί πολίτες της χώρας θα κληθούν να πάρουν θέση στο πιο σημαντικό πολιτικό γεγονός των τελευταίων ετών για το χώρο του κέντρου. Θα κληθούν να εκλέξουν τον ηγέτη του νέου φορέα της δημοκρατικής παράταξης.
Είναι φανερό στις καθημερινές συζητήσεις ότι η διαδικασία  έχει κινητοποιήσει δυνάμεις που είχαν αποστασιοποιηθεί από το χώρο του κέντρου και από το χώρο της πολιτικής και την παρακολουθούν με ενδιαφέρον όσοι αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι για την ισορροπία του πολιτικού συστήματος και για τη χώρα η δημιουργία μιας  ισχυρής, προοδευτικής, δημοκρατικής παράταξης με φιλοευρωπαϊκό στίγμα.

Μόλις δυο εβδομάδες πέρασαν από την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς κι ήδη το πρώτο project της χρονιάς είναι σε εξέλιξη στο 5ο Δ. Σ. Κιλκίς. Το πρόγραμμα σύμπραξης Α' και ΣΤ' τάξεων "Γίνε βοηθός μου, μεγάλος αδερφός μου" ξεκίνησε, για 3η χρονιά φέτος, την ημέρα του Αγιασμού.

Συνεδριάζει  την 28η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 19.00, το Δημοτικό  Συμβούλιο  Παιονίας  για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1 Τροποποίηση οργανισμού Εσωτερικής υπηρεσίας ΟΕΥ του ΝΠΔΔ Δήμου Παιονίας
2 Παραίτηση και ορισμός νέου μέλους Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παιονίας.
3 7η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικον. έτους 2017.

Έρευνα αγοράς και στο Κιλκίς για τη διερεύνηση ύπαρξης κτιρίων για τη στέγαση Τοπικών Μονάδων Υγείας (Το.Μ.Υ) προκήρυξε η  Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης.
 προκειμένου να υποστηρίξει το έργο που παρέχουν οι δημόσιες δομές παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με σκοπό της ίδρυση Τοπικών Μονάδων Υγείας.
Η έρευνα αυτή αποσκοπεί στην προκαταρκτική διερεύνηση ύπαρξης κατάλληλων κτιρίων, ώστε στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί η διαδικασία προκήρυξης της  μίσθωσης των κτιρίων.Η έρευνα αφορά πέραν του Κιλκίς και στις  περιοχές των Νομών Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής, Σερρών, Χαλκιδικής,  και Θεσσαλονίκης, και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν σχετική πρόταση.

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 21:31

Γιορτή Σταφυλιού στις Μουριές

Οι Μουριές κατακτούν τις αγορές της Ευρώπης με τη ροζέ σουλτανίνα, την εκλεκτή ποικιλία επιτραπέζιου σταφυλιού Crimson.
Το τραγανό χωρίς κουκούτσι σταφύλι των Μουριών, που ωριμάζει αυτή την εποχή, θα έχουν την ευκαιρία να γευθούν κάτοικοι και επισκέπτες στη Γιορτή Σταφυλιού, που διοργανώνει ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με το Σύλλογο Μουριωτών Κιλκίς το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία του οικισμού.

«Οι ισπανικές αρχές έκαναν αρκετά για να πλήξουν την αξιοπιστία και να αποτρέψουν τη διεξαγωγή ενός προγραμματισμένου δημοψηφίσματος της Κυριακής για την ανεξαρτησία της Καταλονίας» δήλωσαν στο πρακτορείο Reuters δύο ανώτεροι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, σημειώνοντας ότι ενδεχομένως τώρα να επιτρέψουν να γίνει ένα «πάρτι» απόσχισης.
Άγριος καυγάς ξέσπασε στην Βουλή μεταξύ Ντόρας Μπακογιάννη και Π. Καμμένου κατά την συζήτηση επί της πρότασης της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με τις συνομιλίες του υπουργού Άμυνας με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη.
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 21:30

Κιλκισιακός: Πρώτη ήττα στα φιλικά

Την πρώτη του ήττα στα φιλικά γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής ο Κιλκισιακός, μιας και ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-1 από τον Αλμωπό Αριδαίας.
Εγινε ένα όμορφο παιχνίδι με αρκετές φάσεις, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 7' με τον Πετρίδη.
Τρία λεπτά αργότερα ο Κιλκισιακός ισοφάρισε όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ ο Παλάσκας πήρε τη πρώτη κεφαλιά, ο Ματεντζίδης τη δεύτερη και να χρίζεται σκόρερ.

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 21:28

Α1: Επίθεση - άμυνα σημειώσατε 1

Η πρεμιέρα της α1 κατηγορίας του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στο Κιλκίς αποδείχτηκε λίαν βροντώδης καθώς έλαμψαν οι επιθέσεις και αντίστροφα οι άμυνες αποδείχτηκαν ανίσχυρες.
Με 24 τέρματα συνολική συγκομιδή (τέσσερα αν παιχνίδι) τουλάχιστον τα παιχνίδια κράτησαν ζωηρό το ενδιαφέρον των φιλάθλων και αν επιβεβαιωθεί  και στο μέλλον παρόμοια παραγωγικότητα, ίσως το τοπικό πρωτάθλημα ξαναγίνει ελκυστικό για τους φιλάθλους.