Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Νέα ταξιδιωτική οδηγία εξετάζουν οι ΗΠΑ για την προστασία των Αμερικανών
Τσίπρας στο υπουργικό συμβούλιο: Η χώρα αλλάζει κατεύθυνση και προσανατολισμό
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή, στις 10:30 και όπως αναμένεται επί τάπητος θα τεθεί το θέμα της ολοκλήρωσης της τρίτης αξιολόγησης.
Χαλκιδική: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των τούρκων κρατουμένων
Πρόκειται για έναν 24χρονο κι έναν 33χρονο, που εξέτιαν ποινή ισόβιας κάθειρξης, ο καθένας, για διακίνηση παράτυπων μεταναστών.
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς
DW: Η ευρωπαϊκή ματιά στις γερμανικές εκλογές
Φλώρινα: Κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι κάτοικοι των Αναργύρων
Την απόφαση έλαβαν δύο μέρες μετά την πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου του ΟΑΣΠ καθηγητή Ευθύμιου Λέκκα που απεύθυνε καινούργια προειδοποίηση για την ολική εκκένωση του οικισμού ενόψει των βροχών του χειμώνα.
Χαλκιδική: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο τούρκων κρατουμένων
Πρόκειται για έναν 24χρονο κι έναν 33χρονο, που εξέτιαν ποινή ισόβιας κάθειρξης, ο καθένας, για διακίνηση παράτυπων μεταναστών.
Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Αλ. Τσίπρα
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή, στις 10:30 και όπως αναμένεται επί τάπητος θα τεθεί το θέμα της ολοκλήρωσης της τρίτης αξιολόγησης.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης την Τετάρτη στο Κιλκίς
Στο Κιλκίς θα περιοδεύσει και θα μιλήσει την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία της κεντροαριστεράς, Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο κ. Ανδρουλάκης στις 5.30 το απόγευμα θα βρίσκεται στη Γουμένισσα, όπου θα συναντηθεί με στελέχη και φίλους της παράταξης. Στις 7 το απόγευμα θα δώσει συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ και στις 7.30 θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.