Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Η Σεούλ καλεί την Βόρειο Κορέα σε διάλογο
Ο υφυπουργός Άμυνας πρότεινε οι συνομιλίες να γίνουν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Ουδέτερη Ζώνη στις 21 Ιουλίου.
H Ουάσινγκτον «βλέπει» τα Εμιράτα πίσω από τη δυσφήμηση του Κατάρ
Μάχη με τις φλόγες σε δύσβατη περιοχή στην Πέτα Κερατέας
Όπως τόνισε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, δεν υπάρχει κίνδυνος, για κατοικημένες περιοχές.
Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνει το γεγονός ότι η πυρκαγιά είναι σε δύσβατη περιοχή.
Φθινόπωρο μετά τον καύσωνα του Ιουλίου με βροχές και καταιγίδες
Η επιδείνωση του καιρού ξεκίνησε ήδη από την Κυριακή ενώ σήμερα, Δευτέρα αναμένονται τα ισχυρότερα φαινόμενα του διημέρου, κυρίως σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, της Χαλκιδικής, των νησιών του Βορείου Αιγαίου, της Θεσσαλίας, των Σποράδων καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Στερεάς.
Στην Κύπρο η γαλλίδα υπουργός Άμυνας
Οι επιχειρήσεις στο προσκήνιο μετά το τέλος της ανασφάλειας
Λαγκάρντ για Τσίπρα: Ηθελε να αλλάξει τους κανόνες, αλλά κατάλαβε ότι δεν μπορεί
Οπως υποστηρίζει κατά τις συναντήσεις τους ο Ελληνας πρωθυπουργός ήταν πάντα σοβαρός, εντός των ιδεολογικών του γραμμών, χωρίς να παίζει στρατηγικά παιχνίδια.
Το υπουργείο Εργασίας θα επισκεφθεί ο πρωθυπουργός
Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του γραφείου του πρωθυπουργού, μετά τη σύσκεψη που θα έχει με την υπουργό Έφη Αχτσιόγλου, τις αναπληρώτριες υπουργούς Θεανώ Φωτίου και Ράνια Αντωνοπούλου, καθώς και με τον υφυπουργό Τάσο Πετρόπουλο και τους γενικούς γραμματείς του υπουργείου θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τα μέσα ενημέρωσης.
Αισθητή η πτώση της δημοτικότητας του Τραμπ έπειτα από έξι μήνες στον Λευκό Οίκο
Συνελήφθησαν μεταφορείς λαθρομετανάστη και φυγόδικη
Συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης 12 Ιουλίου σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 4 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.